writing-img

Buggy board

clock-img

06.04.2011, 12:56

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Pozdrav,

namen imam kupiti Buggy board Lascal (tisti z dvema kolesoma), imam pa voziček Pliko P3 (peg perego). Nisem prepričana ali bo ustrezal vozičku...ali ga katera uporablja na tem vozičku oz na peg perego?
Hvala, lp

clock-img

06.04.2011, 16:10

clock-img

janapan

pencil-img

823

Imam Lascalov buggyboard na voziček pliko P3, se prilega in je ok, mi smo ga sicer zelo malo uporabljali.....tako da ti ga načeloma lahko celo prodam ;))

clock-img

06.04.2011, 21:59

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Janapan,

ja, kupujem rabljenega. Imam sicer že nagledanega enega, ampak bi ga tudi od tebe kupila, če imaš ugodno cenouser posted image ....
Javi, lahko kar na ZS, da se zmenima kaj več. LP a.

clock-img

07.04.2011, 14:37

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Janapan,

sprememba - če ga prodajaš, ga kupim, ker je namreč ta ki sem ga imela namen kupiti v zelo slabem stanju, skoraj neuporaben. Javi na ZS, da se zmenima kaj več.LP a.

clock-img

09.04.2011, 13:38

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Pozdravljeni,

ali še kdo prodaja rabljen buggy board? Ali ima kdo izkušnje z buggy board litaf seat2go (ki ima dve "polički", da lahko otrok stoji in sedi? Oklevam med tistim, na katerem lahko otrok samo stoji in seat2go?
Kakšne izkušnje? 
HVALA.

clock-img

14.04.2011, 07:37

clock-img

dorothy1

pencil-img

1

Tudi mi kupujemo rabljen buggy board v dobrem stanju. Če ga kdo prodaja, naj mi prosim javi!
Smo iz Celja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem