writing-img

Bumbo stolček

clock-img

11.11.2010, 19:57

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zanima me, kakšne izkušnje imate z njim, ali se ga recimo splača kupit, glede na to, da imam že stolček za hranjenje Peg Perego? Vem, da je to recimo, da ga daš notr, če greš na wc, ali kaj podobnega.

clock-img

11.11.2010, 20:24

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

hja...ce peg peregov stolcek nima vgrajene funkcije "mama gre lulat/kakat", potem je nakup bumbota pametna odlocitev user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

11.11.2010, 20:28

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Naš se je metal nazaj in sem ga zadnji hip ujela, preden bi usekal na tla. Ni stabilen. Jaz sem ga nesla isti dan nazaj. Pa še nekaj jih ima podobne izkušnje.

clock-img

11.11.2010, 20:30

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

Mi smo ga ful uporabljali, mi je zakon user posted image pa ne sam za hranjenje smo ga tud kar vozili s seboj, če smo šli kam na obisk itd. 

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

clock-img

11.11.2010, 22:00

clock-img

sissley

pencil-img

7

Nam ga je posodila prijateljica. Prvih par dni je bil navdušen nad stolčkom nato pa mu je postala prava misija kako se "rešiti" stolčka.
To je zgledalo tako, da se je začel dvigovat z nogami in s hrbtom butat nazaj. Še isti dan smo ga nehali uporabljat, ker nisem videla smisla da bi ga pustila v stolčku, če je želel na vsak način ven. Še dobro da ga nisem kupila, ker niti slučajno ni poceni.
Ima pa marsikdo super izkušnje, od prijateljice pupa je v njem uživala sto na uro in se igrala z igračkami. Odvisno od otroka pač.

clock-img

12.11.2010, 06:41

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

hja...ce peg peregov stolcek nima vgrajene funkcije "mama gre lulat/kakat", potem je nakup bumbota pametna odlocitev user posted image

Če je to pametna odločitev, sem jaz lahko popuser posted image . NIti pod razno ga ne bi pustila v bumboto, ko grem na wc. Za to so tla, stajica. Naš je iz bumbota zlezel ven pri dobrih 5 mesecih.
Smo ga pa vseeno nekajkrat uporabljali. Ampak je moral bit vedno kdo zraven, pa naenkrat je not vzdržal glih 1-3 minute

clock-img

12.11.2010, 10:13

clock-img

alexjera

pencil-img

125

Zadeva je uporabna in ni uporabna, odvisno od tega, kakšnega otroka imaš.

Naša prva je zelo uživala v njem in smo ga uporabljali dokler smo jo lahko stlačili vanj. Vsepovsod smo ga vozili s sabo in je bil res vsestransko uporaben. Res pa je, da je bil mala bolj mirne sorte.

Pri drugem ga pa skoraj nismo uporabljali, ker je že po parih uporabah snel mizico, zlezel je ven, metal se je nazaj in to s takšno močjo, da je bumbota kar prevrnil. Skratka bumbo se je v primeru živahnega otroka izkazal za neuporabnega, celo nevarnega.

Če imaš možnost, da ti ga nekdo posodi, jo izkoristi, ker je cena novega cca. 50 evrov + mizica. Razmisli.

clock-img

12.11.2010, 10:22

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Neuporaben za nas. Metal se je ven. Ni šans, da ga noter pustim. Jaz ga odložim na tla, na puzzle.

clock-img

12.11.2010, 13:17

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Divans, jaz ga sicer nimam, sem pa tudi razmišljala o nakupu, ampak sem si premislila. Če imaš stolček za hranjenje, daš user posted image tja, najboljše pa itak na tlehuser posted image . Škoda €, res. Itak se bo tvoj user posted image začel zdaj na veliko plazit ali pa se žeuser posted image in dvomim, da mu bo fajn v stolčku. Vsaj naš navihaneec je najbolj srečen, ko lahko raziskuje po stanovanju. 

clock-img

12.11.2010, 13:18

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Joj, najlepša hvala za nasvete!! Glede na to, da mam zlo živahnega fantka, se ne bom odločila za nakup, brez veze, pa še poceni ni, bom ga raje kar na puzzlih mela hehe...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem