writing-img

CB

clock-img

19.10.2004, 23:25

clock-img

max

pencil-img

34

hojla!

Pozdravljene sotrpinke in vse tiste ki se tako močno trudite in delate na tem, da bi končno le zagledale:roza:
Kdaj bi po vašem morala delati CB, glede na to da sem imela zadnjo M 1.10. Me pa že ene 3 dni mučijo neke slabosti, pa nobena hrana mi ne paše,pa špika me v desnem spodnjem delu. Se lahko veselim ali pa si vse skupaj že malo preveč domišljam?

Lep pozdrav vsem in upam da bomo kmalu9nebesa

clock-img

20.10.2004, 07:39

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz bi ti priporočila da še malo počakaš, in ko ti bo M zamujala kake tri dni pa le naredi test.

Držim pesti zate in upam na :modri::roza:

clock-img

20.10.2004, 07:51

clock-img

Tina31

pencil-img

78

Draga Max!
Strinjam se s puncami, menstruacija ti mora že nekaj dni zamujat, ko lahko narediš test.Da ne bo kakega razočaranja po nepotrebnem.
Želim ti ++++++++++++++

clock-img

20.10.2004, 08:55

clock-img

TASI71

pencil-img

46

Se strinjam z vsemi pred menoj. Jaz sem sicer test naredila, ampak potrebno je počakati,da ti :hudicek: izostane. Dnevi so pa dolgi.

Želim ti :modri::roza: in naj te :angel::angel::angel: čuvajo.

LP Taši :muca:

clock-img

20.10.2004, 09:22

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

max, jaz sem danes naredila že peti test...ne morem počakat do M!...pa spet je bil negativen (do M mam še kak teden)...tak da se pač tolažim s tem da je prehitro :)

clock-img

20.10.2004, 10:55

clock-img

max

pencil-img

34

ojla punce.

Res ste zlate in pravi cukrčki.Ampak kaj ko se tile dnevi res tako vlečejo in ne grejo nikamor.

Se beremo in pišemo ko bo kaj novega. Vsem vam pa pošiljam eno:rozica: in da čim prej zagledate :modri:

lp max

clock-img

20.10.2004, 14:23

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

HEJ MAX!

Pojdi ven, vse skupaj odmisli, uživaj v sončku in res bo čas hitreje minil. Za test pa le počakaj, da ti bo M zamujala kak dan. In držim pesti, da bo pozitiven :modri::roza:++++++

Anitka:metulj:

clock-img

20.10.2004, 18:04

clock-img

kimi

pencil-img

3836

se strinjam z vsemi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem