writing-img

CB pokazal rahel+.

clock-img

27.05.2005, 11:18

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Ja kot sem napisala je CB pokazal rahel+.Ker še vedno ni sem naredila "low cost" test in nič ni pokazalPotem sem se pogovarjala s Krko(glede CB-ja) in so mi povedali ,da ta test nikoli ne pokaže + če ni nosečnosti-zmoti se lahko edino če je -(v tem primeru je možna nosečnost in je rezultat lažen)
No moram pa povedati da se mi doli nekaj zelo dogaja-imam krče-pekoče.To imam že 3 dni.Pred sem imela te krče mogoče eno uro in je pol že prišla-zdaj imam krče, pa je že 4 dan ni.To se mi dogaja prvič!!!!!!!!!

clock-img

27.05.2005, 11:24

clock-img

aljča

pencil-img

855

Kaj pa če bi šla v labaratorij dat kri???Pejt do svoje g.naj ti da napotnico za lab.Jaz pa stiskam pestke, da si vesela:nosecka::nosecka::nosecka:
l.p:Alja:metulj::metulj:

clock-img

27.05.2005, 11:25

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Ja danes sem klicala svojo G pa je žal v operacijski.Sestra pa nič ne more:zmeden:Je pa tudi sestra potrdila rezultat CB-ja.

clock-img

27.05.2005, 11:29

clock-img

aljča

pencil-img

855

Aha, sam boš itak morala do nje da boš čist 100%.Tisto napotnico za lab.ti bodo pa že napisale ane?!

clock-img

27.05.2005, 11:29

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Frizerka ... veš ka mam jaz dans oblečeno na nogah?!

****ŠPANARCE!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Pa ti si 100% nova :nosecka:.

Neža

P.S. Še eno uro in konec službe za ta teden. Jupiiiiiii!! :bravo::bravo::bravo:

clock-img

27.05.2005, 11:33

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Ja Neža jaz tudi čutim tako..........

ha ha pa lep vikend

clock-img

27.05.2005, 11:33

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Probi še Baby check mini, ki je baje full občutljiv ali pa pejt v laboratorij.

Vso srečo, da bo pokazalo, da si :nosecka:. Čeprav jaz že sedaj mislim, da si. :bravo:

clock-img

27.05.2005, 11:55

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

EEjjjjj frizerka pa to je supppper.Pa kwa sploh dvomiš,ti si naša nova bodoča mamica:bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKE srečka :nosecka::bravo::bravo::bravo:

Ejjjj sam zdej se pa ne boš mogla več z Nežo v hruški vozit,da ne bo tvojo :duda:prerukalo;)

clock-img

27.05.2005, 11:59

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Ja andrejka hvala-bo pa prišel čas, da vam bom povedala zakaj dvomim(si pa nekatere že lahko mislite)No je pa zdaj najbolj pomembno kaj jaz čutim;)

Z hruško se pa nebom vozla-pa saj me še sploh ni povabla:grrr:neža neža ti ti

Hvala vsem, ki ste mi bile v podporo (in tudi tistim zaradi katerih sem začela dvomit)

Lep pozdrav Frizerka(bom zdaj enkrat med vikendom menjala nic:))

clock-img

27.05.2005, 12:02

clock-img

simonas

pencil-img

887

Frizerka :bravo::bravo::bravo: Očitno je druženje z našimi :nosecka: delovalo, pa smo se malo nalezle.

Meni je od danes naprej uradno slabo:( ampak tako vsaj vem da se nekaj dogaja ;):bravo::)-:duda:.

Mogoče pa bi se midve vseeno šle vozit z Nežo. Morda pa bo najinim :duda: ugajalo rukanje in hopsanje v hruški...

Simona

clock-img

27.05.2005, 12:10

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ejjjj frizrka men pa zdej ni nč jasn zakaj bi ti dvomla.A sm jest kej zamudla???:ups:

Zame boš ti zmer frizerka;)

clock-img

27.05.2005, 12:13

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Ja idi malo nazaj pogledat;)aja kaj nisi pogledala slikice?

No saj se boš novega nica tudi navadla

clock-img

27.05.2005, 12:21

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ja sorry res nimam več tok časa da bi vse prebrala...kam nazaj?a si že kje odprla temo?:ups:

bom šla pogledat...............drgač pa jest še zmer držim :miska::miska::miska:da ta tvoj + predstavlja enga lepga zdravga :duda: in ga boš čez 9 mes.že pestvala:miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

27.05.2005, 12:33

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ahaa O.K.....sem šla pogledat,pa vidim kje je problem....žal na slikici tut jest vidm bolj - :(,ampak,to je slikca na ekranu,v resnici v živo sigurn čist drgač zgleda:miska:.Da boš sigurna se pa hitr obuj,pograbi torbico in šibaj v zdravstveni dom v labaratorij.Tam bo takoj konec vseh tvojih dvomov in se ne boš več mučno spraševala kaj se dogaja.

By the way....a si mogoče ti meriš bazalno temparaturo?Če bi si jo,bi sama takoj vedela če si nosečka že zjutraj.Ampak ti res pejt v ZD.

Vso srečo!!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

27.05.2005, 12:46

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Počakaj še vsaj 3 dni in ponovi test, če ne, pa res probaj dat kri ali it do G.Nekaj se definitivno dogaja pri tei in močno držim :miska: da bo vse dobro še naprej!
:rozica:

clock-img

29.05.2005, 15:20

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Čestitke še z moje strani!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

20.06.2005, 21:43

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

'Lifegaurd'

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem