writing-img

CD-ji za dojenčke - mnenje?

clock-img

10.01.2006, 13:27

clock-img

Bojana 78

pencil-img

81

Malo sem brskala po straneh RR in zasledila, da prodajajo glasbo za dojenčke. Je že katera kupila paket 3 CD-jev (Raimond Lap)? Kako ste zadovoljne z izborom glasbe? Prosim za mnenja. Hvala in lep dan še naprej.

clock-img

10.01.2006, 13:30

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi imamo kar nekaj CD z uspavankami in glasbo za dojenčke (vse smo dobili v dar); eden izmed njih je tudi Od Raimonda Lapa.
Meni so vsi všeč in tudi naša user posted image  jih rada posluša med večernim dojenjem.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

10.01.2006, 13:38

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi smo jima vrteli klasiko, Mozarta, Bacha - je izbral mož, ki je prof. glasbe.
Obe iamta izredno radi glasbo in lepo pojeta.

clock-img

10.01.2006, 14:49

clock-img

AishaM

pencil-img

147

Te CDje sem poslušala vse, saj jih ima kolegica. Sem si pa sama kupila le enega, ki mi je bil res super: Baby Classics (Raimond Lap, seveda) - je zelen ovitek.

clock-img

14.01.2006, 22:20

clock-img

rayy

pencil-img

38

Mi imamo Beethoven, Classics, Sleepy in Mozart- ta nam je najbolj všeč in mislim, da se tudi mali najbolj odziva na tega. Ker so vmes dodani glasovi dojenčkov in ropotuljic,... ki otroka pritegnejo k poslušanju.

clock-img

18.01.2006, 05:32

clock-img

Anonimen

Mi smo si vso to glasbo posneli z Interneta (e-Mule), ampak Robi prav nič ne reagira nanjo - ne pozitivno ne negativno.
Se pa nasmehne ob glasbi, ki sem jo poslušala celo nosečnost. Takrat se prav umiri.
A kaj sem poslušala? Ojej... user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2006, 08:46

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Kerensa, potem se strinjaš, da ni nič čudno, če je moja tamala z nasmeškom sladko spala ob poslušanju Aerosmithov?user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem