cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Centrum materna - bruhanje

clock-img

08.12.2008, 09:36

clock-img

Anonimen

Ejla,
dejte mi pomagat oz. mi svetovat.

Sem v 25.tednu nosečnosti in se mi zadnje čase 1x dnevno pojavi bruhanje...nekaj časa po tem, ko sem vzela Centrum materna.

Par dni ga nisem vzela (zaradi tega, da ugotovim, če je prav zaradi tega) in dejansko tiste dni tudi bruhala nisem.

Se vam je tudi vam to zgodilo oz. dogaja? Zakaj je temu tako? Mogoče spijem premalo vode, ali kaj?

clock-img

08.12.2008, 09:39

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mogoče jih ne prenašaš dobro, poskusi kake druge tablete(Elevit, Centramed mami).

clock-img

08.12.2008, 09:41

clock-img

Anonimen

Jih jemljem od kar sem zvedla, da sem noseča in vse do tedna nazaj takih problemov nisem imela. Prav zato mi ni nič več jasno.

clock-img

08.12.2008, 10:55

clock-img

manna

pencil-img

2556

Jej samo Tifol. 

clock-img

08.12.2008, 11:17

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jih jemljem od kar sem zvedla, da sem noseča in vse do tedna nazaj takih problemov nisem imela. Prav zato mi ni nič več jasno.

Enako pri meni.

clock-img

08.12.2008, 14:52

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

vsak mam drugačen odziv na tablete... jz npr sem bruhala na Elevit, zdej po ostalih pa ne

clock-img

10.12.2008, 13:04

clock-img

Anonimen

In kakšne so še druge tbl, ki so zanosečnice (vitamini,minerali,...) poleg Elevita?

Sm se odločla, da poskušam zamenjati. Upam, da ne bom tud pol bruhala.

clock-img

10.12.2008, 13:25

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In kakšne so še druge tbl, ki so zanosečnice (vitamini,minerali,...) poleg Elevita?

Ti je že prej ena napisala centramed mami. Jaz sem tega jemala brez problemov, še zdaj ko dojim jih jem. So mi pa definitivno boljše kot elevit, ker elevit ima A vitamin ki se kopiči, medtem ko centramed mami ima A vitamin v obliki betakarotena, ki se izloča.Pa še lažje se jih golta, ker so manjše, elevit pa so kot kake konjske tableteuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.12.2008 13:26:41 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem