writing-img

Cepljenje novorojenčkov

clock-img

13.08.2009, 13:02

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

A so vaši novorojenčki bli cepljeni v P? Jaz sem poglejala v cepilne knjižice in moji dve sta bile(roj.2001 in 2004), tretji pa zdaj ne, pa me zanima kdaj se to cepljenje opravi, če mogoče ktera ve?
Hvala vam že v naprej

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

clock-img

13.08.2009, 13:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Misliš proti tuberkulozi? Ne cepijo več proti tej bolezni. Poglej kaj ti piše v cepilni knjižici?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.08.2009, 13:22

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Misliš proti tuberkulozi? Ne cepijo več proti tej bolezni. Poglej kaj ti piše v cepilni knjižici?

v porodnišnici, vsaj v lj, podpišeš obrazec in izjavo, da otroka ne želiš cepiti proti tuberkulozi in da nihče v družini ni/je imel to bolezen. Verjetno ga pa lahko cepiš, če želiš???

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

13.08.2009, 14:10

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

Ja verjetno je to proti tuberkulozi.Sem prebrala da je z lanskim letom ukinjeno. Niso pa me nič vprašali  v P za cepljenje.
Hvala vam vseeno

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

clock-img

13.08.2009, 14:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mene tudi niso nič vprašali niti mi je kdo kaj omenil niti dal kak papir za podpisat. Rodila sem pa 2007 v Sl. Gradcu.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.08.2009, 16:21

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Ja verjetno je to proti tuberkulozi.Sem prebrala da je z lanskim letom ukinjeno. Niso pa me nič vprašali  v P za cepljenje.
Hvala vam vseeno

Sem rodila 31.12.2008 v Ljubljani in dobila za podpisat ob odpustu, se pravi letos.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem