writing-img

Cepljenje otroka z aler. na jajca

clock-img

08.01.2013, 17:39

clock-img

maktub

pencil-img

659

mamice prosim za nasvet.

Naša pikica je aler. na jajca, pri 5m smo naredili test in je bil pozitiven misim da je bila stopnja ++ jajce.( nevem kolko tole pomeni), sedaj pro 15m pa je test ++++ pokazal, kar me je fajnn presenetilo, kajti pravijo da se z strogo dieto aler. manjšajo ne pa večajo?

sedaj me pa bega kajti se imamo za cepit ( cepljenje za otroka pri 12m ) ker smo bili takrat smekavi in smo prestavli... rekli so nam da jo bodo pod nadzorom vendar joj mene je tako zelo strah..
A ve kdo koliko je najvišja stopnja alerg.?

clock-img

08.01.2013, 20:13

clock-img

Doll

pencil-img

1726

komponenti mumpsa in ošpic v cepivu Priorix - OMR (cepljenje proti ošpicam-mumpsu-rdečkam), s katerim cepimo otroke pri 1 letu starosti, sta pridobljeni na piščančjih embrionalnih tkivnih kulturah.

Kljub temu pa to dejstvo ne predstavlja kontraindikacije za cepljenje otrok, ki so alergični na jačno beljakovino, z izjemo tistih, pri katerih je alergija anafilaktične narave.

Mi smo v istem razredu kot vi in smo se cepili pri pediatru in ne pod nadzorom!
Če niso nič spreminjali je 6 razred

clock-img

11.01.2013, 19:51

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Mene pa samo zanima, če bo kdo vedel kaj pomenijo ti +? naš ima sicer alergijo na arašide +++ (ni alergologinja nič posebej izpostavila), tole mu piše na izvidu? Ali je to jakost alergije ali kaj?

clock-img

20.01.2013, 12:49

clock-img

maktub

pencil-img

659

ja tole je jakost..mi sicer imamo ++++ pri jajcu in mi piše da je močna alergija.. nevem pa koliko je najvišja:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem