cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cepljenje proti gripi v začetku nosečnosti

clock-img

15.10.2007, 17:06

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Živijo punce!

Mene pa zanima če se kateri sanja kako je s cepljenjem proti gripi v začetku nosečnosti? Nekje sem zasledila da je priporočljivo v 2. in 3. tromesečju, nikjer pa ni podatka o prvem.

Že vnaprej hvala!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

15.10.2007, 17:09

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

se ne cepi do 12 tedna se mi zdi

clock-img

15.10.2007, 18:03

clock-img

osa3

pencil-img

67

meni je ginekologinja rekla da raje ne

clock-img

16.10.2007, 09:48

clock-img

bina30

pencil-img

526

V zgodnji nosečnosti je vse bolj riskirano, sploh kar se tiče tablet in drugih zdravil. Po moje je najbolje, da se pred gripo zaščitiš z vsakodnevnim jemanjem vitaminskih tablet za nosečnice (Elevit ali Centramed mami), pa da se paziš. No, moje mnenje pač.... Tak je meni moj G rekel spomladi, ko sem zanosila.

clock-img

22.05.2008, 16:47

clock-img

Bivy

pencil-img

48

Imam vprašanje glede cepljenja proti klopnemu meningitisu. Upam, da lahko kar tu vprašam.

En teden pred (ne)pričakovano user posted image , sem naročena na cepljenje proti klop.meningitisu (3.doza). Glede na to, da obstaja možnost nosečnosti, ali bi bilo sploh varno (za plod) da se takrat cepim?

clock-img

22.05.2008, 20:15

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Vem, da se odsvetuje cepljenje v primeru slabega počutja, ker je cepivo "živo". Kaj pa če cepljenje prestaviš za 2 tedna? Takrat bo test pokazal ali si noseča ali ne. Do naslednje ovulacije bo pa še prezgodaj in v primeru, da bo test negativen, takrat ne boš še zanosila.

clock-img

22.05.2008, 23:39

clock-img

Bivy

pencil-img

48

Hvala za odgovor user posted image .
Na cepljenje bom šla skupaj s fantom (tudi on se gre cepiti), pa bom tam povedala situacijo, pa mi bodo tam verjetno že pravilno svetovali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem