cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cepljenje za rota virus

clock-img

12.02.2008, 17:39

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Mene pa zanima, ali ste se odločile za cepljenje proti rota visrusu ali ne in zakaj? Pa zanima me, kdaj se sploh cepi, ker sem zložensko nekam založila? Prosim za mnenja. Hvala. LP

clock-img

12.02.2008, 17:51

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Jaz sem se odločila, ker je bila baje epidemija in še sedaj slišim za veliko poznanih dojenčkov, ki so zboleli. Cepljenje poteka 2 x v razmahu 4 tednov do starosti 6 mesecev in drži 3 leta. Stane pa 150 €.

clock-img

12.02.2008, 17:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz se pa nisem odločila, ker sem vidla otroka, ki je bil cepljen in je 2x imel rota virus user posted image  Mogoče je bil pa ravno on tisti procent, ki jih vseeno doleti.

clock-img

12.02.2008, 18:22

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

clock-img

12.02.2008, 22:03

clock-img

BODOČA 77

pencil-img

94

Mi smo ga dali cepit, je pa tak, da je rota virusov več vrst in ni 100 procentno, da ga cepljen otrok ne bo dobil, ampak če pa že zboli, pa v veliko lažji obliki. Jaz sem se odločla za cepljenje, ker je za dojenčke še posebej nevarna močna driska, saj lahko hitreje dehidrirajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem