writing-img

Cerklaža

clock-img

14.02.2008, 20:07

clock-img

*moni*

pencil-img

21

Zanima me, če ima oziroma je katera imala cerklažo? Po vsej verjetnosti, se bom morala za njo odločiti in me zanimajo vaši razlogi za ta poseg, kako to poteka in kaj je z celo nosečnostjo?

clock-img

14.02.2008, 20:41

clock-img

Nenya

pencil-img

887

Moja cimra na oddelku E Lj porodnišnice jo je imela zaradi tega ker je prvič rodila nedonošenčkav 32. tednu, enkrat je pa rodila v 23. tednu in otrok ni preživel. Njena Gin jo je napotila k dr Blejčevi, ki ji je naredila cerklažo, a je vseeno morala ležati, najprej doma, pol je pa bila nekje po 24. tednu hospitalizirana, jaz sem šla rodit pred njo, a zdržala je vsaj do 34. tedna (takrat sem šla domov.
Mislim da ti jo nekje okrog 37. tedna odstranijo, da se ne bi MV poškodoval, če se porod začne.

Srečno!

clock-img

15.02.2008, 13:11

clock-img

*moni*

pencil-img

21

Ja tud jaz sem pred dvema letoma rodila v 26. tednu zaradi popuščanja MV oziroma, kar naenkrat sem bla odprta 3-4 cm ter rodila po 4 dneh. Najbolj čudno pri tem mi je, ker je moja G rekla, da naj se v drugo ne sekiram, da cerklaža ni potrebna. Sem pa na med over "govorila" z dr. Pušenjakom, ki pa je dejal, da bi bila cerklaža potrebna. Tako, da sem v bistvu precej zmedena, glede na dva nasprotujoča si mnenja.user posted image user posted image user posted image Ne vam kaj nardit????

clock-img

15.02.2008, 13:14

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Sicer še nisem noseča, ampak me v morebitni nosečnosti čaka cerklaža. Če lahko katera kaj več pove o tem posegu, bi bila zelo hvaležna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem