writing-img

Cilest - kdaj začeti

clock-img

03.04.2006, 13:32

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Pozdrav vsem skupaj!

Sporočam vam, da sem v petek pojedla zadnjo tabletko - Cilest. Zanima me, kdaj lahko oz. je priporočeno da začnemo delati na user posted image !

Hvala za odgovor in veliko sreče vsem,

clock-img

03.04.2006, 14:03

clock-img

April

pencil-img

5459

Pravijo, da tri mesece. Jaz ti svetujem, da začneš jesti folno kislino in mogoče malo počakaš, da se ti uredi ciklus. Če zanosiš prej pa tudi ne bo hudega.

clock-img

03.04.2006, 14:27

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Super! A folno kislino grem pa kr u lekarno iskat, a to dobim slučajno pr ginekologinji (oz. na recept)?

Hvala

clock-img

03.04.2006, 14:34

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Hoj.
Folno dobis v vsaki lekarni brez recepta. Jaz in še mnoge tu na forumu jemljemo Tifol (vrsta tablet s folno kislino), obstaja pa jih več vrst. Priporočjivo je jemati večjo količino folne, če si bila prej dolgo na KT.
Meni pa je G rekel, da ti ni treba čakati po prenehanju jemanja KT. Po mojem najbolje, da kar začneš delat na user posted image , ker nikoli ne veš koliko časa bo trajalo preden ti uspe.
Lp.

clock-img

03.04.2006, 14:52

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Grem danes u lekarno, pa bom nabavla tole zadevo. Cilest sem jemala 3 leta, zdej smo pa rekl, da je dost in da bomo probal. Fest. Men je sicer tud G rekla,  ko sem bla na kontroli (to je blo pred dobrim mesecem in še ni blo nč v planu), da lahko takoj po jemanju tabletk gremo v akcijo, ampak vseen rajš še mal vprašam za mnenja.

cao

clock-img

03.04.2006, 15:03

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Nič ni treba čakat. Folno kislino pa pridno jemlji.

clock-img

03.04.2006, 17:39

clock-img

Anonimen

mi2 nisva nič čakala, pa se je prijelo v drugouser posted image

clock-img

03.04.2006, 18:33

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Ha, same fine novice! Mam občutek, da bomo kmal začel delat na tem!

clock-img

04.04.2006, 08:07

clock-img

karolina*

pencil-img

455

ribicau, tudi jaz sem prejšnji teden (v četrtrek) nehala s KT in sedaj že pridno pijem Tifol... Meni je ginekologinja rekla, da je po KT priporočljivo počakati 3 mesece, da se ciklus melce uredi, če se pa prej pojavita user posted image  pa tudi ne bo nič narobe user posted image  . Tako da kar veselo na delo user posted image . Mi se bomo tudi lotili...Komaj čakam

Lep dan

clock-img

04.04.2006, 08:11

clock-img

Anonimen

Jaz sem to enkrat vprašala svojega takratnega G (tudi jaz sem jemala cilest), pa je rekel, da ni treba tri mesece, da lahko takoj. Da to včasih rečejo  zato, da ni take panike, če se slučajno ne prime takoj. user posted image

clock-img

04.04.2006, 14:42

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Ja OK, pol bo pa akcija!

Srečno vsem!

clock-img

05.04.2006, 11:55

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

...ej bejbe še to vas vprašam, a mislite, da si zračunam ovulacijo in potem takrat kr akcija? Kolk je možnosti, da pride do (bog ne daj) splava?

pozdravčke

clock-img

05.04.2006, 12:05

clock-img

Anonimen

tega ne moreš vedet. Lahko da pride , lahko, da ne, čimmanj se sekiraj! Če se prime in obdrži je potem user posted image  že dovolj močan in mu nič ne manjka. Do splava pa lahko pride tudi brez KT, ki si jih prej jemala, tako, da brez panike, pa v akcijo!user posted image

clock-img

05.04.2006, 12:38

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

o hvala za tolažbo. moram povedat, da me kr mal skrbi. no glede na tele vaše odgovore mi je veliko lažje user posted image . bomo začel delat, pa upamo, da se bom kmal pojavla med vami kot user posted image !

clock-img

05.04.2006, 13:18

clock-img

Gaja_

pencil-img

8

ribicau!
konec februarja sem prekinila s tabletkami yarina in takoj v nasledenjem mesecu zanosila (zdaj sem v 5. tednu).
včeraj sem bila prvič na pregledu pri G pa ga malo povprašala kako in kaj, glede na to, da sem toliko let jemala kt ... pa je zamahnil z roko; da to nič ne vpliva...

ti kar veselo na delo (baje je prvi mesec po prenehanju jemanja, precej ploden user posted image

clock-img

05.04.2006, 14:12

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Super Gaja, čestitke. Upam, da bo pri nama tud tko.

Lep dan,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem