cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Copatki proizvajalca MIGI v MB??

clock-img

22.04.2005, 10:00

clock-img

tilka

pencil-img

183

Kje v MB bi lahko kupila copatke tega proizvajalca, ki je iz Tržiča? Mi svetujete še kakšne druge dobre copatke? Morajo biti visoke, ker ima naša visoki nart.

clock-img

22.04.2005, 10:12

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Mi smo kupili Superfit-ove na vezalke in tako rešili visoki nart. Kaj pa, če ti tržičani povedo, kje jih v Mb prodajajo? Ali pa ti jih celo pošljejo po povzetju?
Lp

clock-img

22.04.2005, 10:55

clock-img

tilka

pencil-img

183

Saj tudi super fitove so dobre, samo kje si jih kupila? Tam kjer sem jih jaz kupovala za mojo prvo, tiste trgovine več ni. Se jih dobi tudi pri Cicibanu?

clock-img

22.04.2005, 11:04

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Superfitove dobiš v City-ju na vrhu, v trgovini Pika, ali pa v pritličju v trgovini Kopitarna Sevnica. Ciciban ima pa menda samo svoje. Ja, pa pri Massu v bivšem Kviku sem jih tudi že videla.
Lp

clock-img

22.04.2005, 14:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.04.2005, 22:37

clock-img

taca

pencil-img

191

Kje imajo pa dobre copatke v LJ?

clock-img

25.04.2005, 13:43

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Če vam drugi copatki res ne pašejo, ti jih lahko pošljemo, verjetno bi ti jih poslala tudi gospa Mihaela Gros, ki je lastnica ... firme Migi. So Na jasi, mislim, da je v imeniku pod Ročevnica, mi smo pa dokaj blizu (5 min), tako da se lahko tudi zmenimo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem