writing-img

Copatki za v vrtec

clock-img

10.10.2007, 21:57

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Pozdravljene ker gre moja pupa čez en mesec z 11 meseci v jasli me zanima kake copatke priporočate. Vem da niso več priporočljivi ortopedski  štumfki z posplatom pa td verjetno niso najboljši? ali pač?
Torej z besedo na dan mamice da mi pomagate pri tej zagatiuser posted image

clock-img

10.10.2007, 22:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.10.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

Po moje so pa štumfki s podpladki čisto O.K. Le toliko glej, da podplatek ne premoči, če na kakšno kapljcvo stopi, ker tam v umivalnici, ko se bodo umivali, zna biti malo mokro kdaj. V Pikapolonici sem videla ene take, ki imajo na podplatih kot en silikon, mogoče je tisto O.K.

clock-img

10.10.2007, 22:08

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

naj povem še da imamo mini nogice trenutno 16-17user posted image

clock-img

10.10.2007, 22:11

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Meni se zdijo najboljša varianta Ciciban in Super Fit pa podobne variante. Del igralnice pri nas je v ploščicah, spodaj je klet in so tla hladna, se polijejo...Prav tako otrok pri obuvanju navadnih copatkov na zadrgo ali ježka, vezalke sam hitreje osvoji obuvanje, kot pri nogavicah.
Mi nogavičke prakticiramo doma. V vrtcu pa obvezno copate, ker so tla res hladna.
Najbrž ti bodo podobno svetovali tudi v vrtcu.

clock-img

10.10.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

O mariči magi no, to pa je res miceno. A pa sploh imajo tako micene copatke?

clock-img

10.10.2007, 22:31

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

O mariči magi no, to pa je res miceno. A pa sploh imajo tako micene copatke?

nisem še našla ne sam bom mogla drugače bo bosauser posted image

miceno sam cortkano

clock-img

10.10.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

miceno sam cortkano

Jooooj, ja, ne me spomnit.user posted image

clock-img

10.10.2007, 22:44

clock-img

Anonimen

Jaz za vrtec vedno prakticiram orenk obutev z nedrsečim in nepremočljivim podplatom. Zato ker ni prijetno, če bi jo kdo pohodil, in da ni mokra. Torej nikakor ne tistih mehkih zajčkov, niti ne kakšnih unih telovadnih, ampak kar klasične cicibanke.

clock-img

10.10.2007, 22:47

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

vprašaj v vrtcu...pri nas še 1. leto niso hodili v umivalnico, niti na wc (so bili vsi okoli 1 leta stari) in je bil naš obut v škratkove shoo shoos, zdaj imamo superfitove, ker so mi boljše od cicibanovih (prvič, nimajo ortopedskega podplata, drugič, nogica se veliko manj poti, so bolj zračne, tretjič, vem da imajo tudi št. 17, so bile tudi naša prva številka user posted image  )

yeah, thats me ;)

clock-img

10.10.2007, 22:54

clock-img

Lejči

pencil-img

520

superfit user posted image

clock-img

10.10.2007, 22:55

clock-img

Anonimen

Bambi so mi najbolj lušni.

clock-img

10.10.2007, 23:28

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Nas (v vrtec je sel z enajstimi meseci) je bil na zacetku kar v ABS-kah, po priporocilu fizioterapevtke in RA. Smo pa imeli "sreco", ker je bilo zunaj se hladno in niso hodili na teraso. Sedaj ima Cicibanke, sem pa iskala Chicco-tove copatke (poletni model) ampak ga nimajo vec na policah, ker ni sezona.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

11.10.2007, 06:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz za vrtec vedno prakticiram orenk obutev z nedrsečim in nepremočljivim podplatom. Zato ker ni prijetno, če bi jo kdo pohodil, in da ni mokra. Torej nikakor ne tistih mehkih zajčkov, niti ne kakšnih unih telovadnih, ampak kar klasične cicibanke.

se strinjam....jst sem nasemu kupila superfitke, ornk podplat in tko...za primer kake nezgode pri kaksnem delu, ima se une navadne solske, sam kwa pa vem...ni ravno navdusen nad njimi...

clock-img

11.10.2007, 08:59

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

kje pa dobiš superfitove?
V chicotu sem bila učeraj pa niso imeli tok male številke so meli sam čeveljčke

clock-img

11.10.2007, 09:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

kje pa dobiš superfitove?
V chicotu sem bila učeraj pa niso imeli tok male številke so meli sam čeveljčke

na gorenjskem...v kranju v cokli:)

clock-img

11.10.2007, 09:03

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Kaj pa kej bližje ljubljani al pa a se jih da vidit na netu?

Pa vsem hvala za nasvete

clock-img

11.10.2007, 09:11

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Pri nas so vzgojiteljice prosile naj imajo otročki obute prave copatke z tršim podplatom (ciciban, fisher price in podobni).Predvsem ne  abs zokenčkov, saj se ti mali igrajo na tleh in kocke ter razne druge igrače ležijo povsod in otrok lahko hitro stopi nanje in si poškoduje nogico veliko prej ,kot v copatkih .

clock-img

11.10.2007, 09:12

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

super fit je mel včasih (že dolgo nism bla tam) mass, podobne so pa cicibanovim

clock-img

11.10.2007, 09:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Zarja ima superfitke, ful luškane, iz filca, mehke čist, na vezalke... Ampak so samo od 20 naprej.

Mirna ima pa tiste medvedke od Alenke. Jih imajo skorej vsi otroci, pa ni šlo drugače.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

11.10.2007, 09:19

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

moja je tud mela cicibanke.imajo tud male št.16-17..v lj v btc majo ciciban trgovince..sam mi k smo zlo pametni smo u kranj se vozil oziroma se še vozmo tamali čevlje kupovat.mam saj razloguser posted image

clock-img

11.10.2007, 09:33

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Mi mamo Superfit čeveljčke in copatke in so ful dobri. Mamo raje te, kotCicibanke, ker so veliko mehkejši.

Imajo jih pa v Massu - sem bla danes tem in sem vidla, samo dvomim, da majo take male številke. Prejšnji mesec smi pa bli v Avstriji v Superfit prodajalni zraven tovarne in tam majo od št. 16 naprej. So tak pocukrani taki mali čeveljčki...
Cicibanke pa ziher dobiš 16 in 17, ker ma kolegičina pupika tak male nogice in jo v Cicibanke obuva, saj drugih te št. ne dobi.

clock-img

11.10.2007, 09:42

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

no sej sem bla včeri v massu u hiperju pa je rekla da misli da je 18 najmanjša bom šla še v btc pogledadt v tavelikega. Punce vala ful ste mi pomagaleuser posted image

clock-img

11.10.2007, 10:03

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Superfitke so res super, imajo jih tudi v trgovini Preli, to je v BTCju, hala A.

clock-img

11.10.2007, 18:16

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

glede na to da bo stara 11 mesecev, in da takšni rabijo bolj orenk copatke ki ne drsijo po tleh, ti jaz svetujem, da ne gledaš ravno na to ali so copatki ali so bolj čeveljčki...bom prlimala eno slikico da vidiš kaj moj ima v vrtcu ...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem