cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DM nalepke

clock-img

12.05.2005, 13:38

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

A je katera od vas že zbrala 10 DM nalepk in dobila bone s popusti. Zanima me kakšni so popusti, za katere izdelke in koliko?

lp

clock-img

12.05.2005, 14:09

clock-img

total

pencil-img

4453

Same brezvezne stvari,res je:grrr:

clock-img

12.05.2005, 14:16

clock-img

smrček

pencil-img

699

Vanja, a jih zbiraš?
Jst mam dve viška, če jih želiš, se mi na privat oglas.

clock-img

12.05.2005, 14:19

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Mislm da se bolj splača zbrat ves komplet, pa uveljavt popust. Mismo se vsi napokal (obe tašče)in šli zapravt, kupili smo
mila, šampone, plenice, kreme za sončenje, dišeče svečke, pa se tisti popust kar pozna

clock-img

12.05.2005, 14:41

clock-img

corfu

pencil-img

3829

To pa ne vem. Jaz sem mislila, da če za deset točk boristiš bone nisi upravičen do popusta, ko zbereš petnajst točk. Pač na ta način kot v šparu(nehaš zbirat pri 20točkah dadaš jurja in maš posodo in finito)

clock-img

12.05.2005, 15:27

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Ne pri 10 dobiš bome, zbiraš dalje, pri 15 pa uveljaviš popust za nakup(seveda ne moreš v tem nakupi sešteti popusta za stvari, ki bi jih v tem nakupu rad kupil z popustom iz bona.
Se pravi popusti s ene seštevajo. Ali kupiš posebej izdelek iz bona in uveljaviš popust, ali pa skupnih 15% popusta na vse.
pa pika:)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem