cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DOHODNINA IN VRAČILO

clock-img

28.06.2005, 14:16

clock-img

@ŽOGICA@

pencil-img

84

HY!
Zanima me, kdaj prihajajo odločbe o dohodnini( baje so trije roki?) saj so jih nekateri že dobili.In kakšen je vrstni red oz. kdo dobi prej odločbo ? A se gre po datumu oddaje ali po abecednem redu priimkov ali najprej plačila potem izplačila?? hvala za odgovore!! Pa še to vsem želim vroče in lepe počitnice!
žogica

clock-img

28.06.2005, 14:17

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

kasneje dobis vec denarja ti vrnejo:)-:)-

clock-img

28.06.2005, 14:32

clock-img

natja_

pencil-img

176

hojla :bravo:

Glede prihajanje odločb ni nikakršnega vrstnega reda, čeprav nekateri govorijo, da celo tisti, ki so jo oddali elektronsko, dobijo prvi, tisti, ki plačajo drugi, ta zadnji pa tisti, ki dobijo. Tu ni nič res - vrstnega reda enostavno ni.
Je pa res, da so začele prihajati odločbe v juniju, rok pa naj bi bil do konca oktobra....

lp, natja ;)

clock-img

28.06.2005, 14:34

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

ČE SI ODDLALA PO POŠTI, JO DOBIŠ KASNEJE - PREVERJENO!!!

clock-img

28.06.2005, 18:52

clock-img

moni30

pencil-img

201

Jaz sem oddala na pošti, pa sem jo že dobila (20.6. se mi zdi).

Pa sem denar dobila nazaj, tako da se mi zdi da ni ravno tako, da najprej oni dobijo, ki morajo plačat.

Po moje ni nekega vrstnega reda.

Aja, pa moj:love: je tud že dobil.

clock-img

28.06.2005, 22:51

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Vrstnega reda ni, odločbe pa prihajajo vsakih 14 dni.
Jaz še tudi čakam, baje bo drugi teden. Pokliči na DURS, saj ti povejo, če si v naslednji rundi zraven.

L.p.:)

clock-img

29.06.2005, 07:37

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Midva z mojim:love: sva istočasno oddala pa je on že dobil odločbo, jaz pa ne... Oba pa dobima dohodnino nazaj! :love: kar malo zajeten kupček denarja, jaz pa manj...!

clock-img

01.07.2005, 05:28

clock-img

mammy26

pencil-img

634

tudi midva sva do sedaj vsa leta oddajala istočasno, in sedaj sem jaz prvič dobila nazaj prej kot on oz. denar sem že dobila nakazan, odločbe še ne. Verjetno bo :love: dobila v tem mesecu, kot ponavadi... se verjetno mora malo več denarja nabrati;)za vračilo.

clock-img

01.07.2005, 05:29

clock-img

mammy26

pencil-img

634

ooopsss; bo dobil... tiskarska napaka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem