writing-img

DOJENJE IN ZANOSITEV

clock-img

15.03.2006, 12:14

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Oj no na hitro moj primer moj pikec je star 14 mesecev in še vedno dojim. Z dragim sva se odločila za se enega pa me zanimajo vaše izkušnje koliko časa je prošlo od poizkusa do zanositve.  Menstruacijo sem dobila takoj po porodu, nekateri pravijo naj bi nehala dojiti potem pa naj zanosim" ker lahko splavim "ampa men se ne vidi to logično  user posted image jaz držim pesti da več naslednje user posted image nebo

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

15.03.2006, 12:19

clock-img

Maj78

pencil-img

254

Ne vem kakor je meni znanega naj dojenje ne bi vplivalo na zanositev, ne vem nekje sem brala da ginekologi svetujejo naj bi bil premor med otrokom in  zanositvijo vsaj eno leto da si maternica opomore in se ne vem obnovi al nekaj podobnega.
Sem pa mnenja da je to stvar posameznika, najmanj kar lahko storiš je da o tem povprašaš svojega ginekologa.

Lp

clock-img

15.03.2006, 13:32

clock-img

sazi

pencil-img

5175

kolikor vem nima to s splavom nobene veze. Paziti moraš le toliko, ker potrebuješ potem kvalitetno hrano za 3 (zase, za malega in še za tistega v trebuščku)...

clock-img

15.03.2006, 13:48

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Pred zanositvijo je zelo priporočljivo prenehat dojiti. Saj tvoj drugi user posted image  ne bo imel od česa živet, če mu bo ta veliki user posted image  vse pojedel. Ti pa tudi nimaš take zaloge, da bi telo to preneslo. Velika verjetnost splava, če še dojiš.

lp

clock-img

15.03.2006, 14:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sem mislila napisat, da dojenje ne povzroča splava, pa  je Jančika predstavila mnenje strokovnjaka.

Jaz sem 7mesecev po prvem porodu zanosila (user posted image  sploh nisem še dobila po porodu) in 4 mesece še brez teav dojila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.03.2006, 19:30

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem zdaj drugič noseča 6,5 mesecev. Ko sem zanosila je bil prvi otrok star slabih 10 mesecev. Zanosila sem brez težav, čeprav sem še dojila. Res pa je, da sem ga dojila le še dvakrat na dan - zjutraj in zvečer, drugače pa je že jedel gosto hrano. Dojila sem ga potem še dva meseca, pri enem letu pa je sam zaključil zadevo.
Lahko povem še to, da sva se pri prvem kar nekaj časa trudila, da sem zanosila, pri drugem pa se je zgodilo takoj, ko sva si zamislila.
Pa držim pesti, da se bo izšlo, kot si želiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem