writing-img

DR. VODUŠEK PLEVNIK

clock-img

19.01.2009, 22:01

clock-img

TEJAR

pencil-img

57

lp
naša user posted image ima po obrazu majhne pikice, pediater je rekel da gre za alergijo in nama dal napotnico za dr. Vodušek Plevnik
sedaj me pa malo zanima kako tak pregled zgleda oz testiranje, koliko časa traja in kakšna je ta zdravnica

hvala

clock-img

19.01.2009, 23:28

clock-img

Anonimen

Kolikor sem brala imajo akr dobre izkusnje z njo.. pobrskaj mal po RR ali Med.over.net
mi imamo v ponedeljek testiranje, pa lahko pol povem... drugac je pa fino, ker se ne caka veliko z napotnico cca mesec, samoplacnisko si pa skoraj takoj na vrsti... na pediatricni se caka cca 3 mesece....

clock-img

20.01.2009, 08:07

clock-img

nuala

pencil-img

1653

To je nasa pediatrinja , kadar smo v Ljubljani. Ta mlajsi je bil pa alergik, tako da jo poznam tudi s te plati.
Smatram jo za izredno sposobno, odlocno, direktno in ucinkovito zdravnico. Z njo imam same dobre izkusnje. Obe s sestro Lucijo sta izredno prijazni.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

20.01.2009, 19:28

clock-img

TEJAR

pencil-img

57

PikaPola34hvala za odgovor in bi te lepo prosila če mi potem napišeš malo več kako je vse skupaj potekalo
srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem