writing-img

DSP-preživnina za mene

clock-img

26.08.2007, 16:50

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Oj,

vlogo za DSP sem oddala in sedaj sem dobila domov, da se moram oglasit tam z dokazili o višini preživnine, ki jo prejemam jaz ter s potrdilom o dohodkih, prejetih iz naslova dela preko študentskih organizacij. Zdaj me pa zanima, kako naj porihtamo, da mi starši dajejo preživnino. A velja, če gremo na banko in ata naredi trajnik, da mi nakazuje recimo 20€ mesečno-preživnina in potem nesem tja to pogodbo??? Potrdilo o dohodkih preko ŠS pa najbrž dobim na ŠS ali kje drugje???

clock-img

26.08.2007, 22:59

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Eni zahtevajo od sodišča, drugje zadostuje notarski zapisnik. Če bi pa kar od banke pa ne verjamem

clock-img

26.08.2007, 23:07

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ja hudič ne, ker mojih ni v Slo, ampak sta v Belgijiuser posted image user posted image user posted image  Bom jutri prvo poklicala, pa da vidim kaj bodo rekli.

Kaj pa glede dela preko ŠS..kje dobim to potrdilo???

clock-img

27.08.2007, 09:39

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Koliko si stara, ali še redno študiraš? Na osnovi česa torej naj bi ti starši morali plačevati preživnino?

Kajti, če so ti dolžni plačevat preživnino - 20€ bodo sigurno zahtevali dodatna dokazila (ker je to precej nemogoče).

clock-img

27.08.2007, 13:05

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Redno študiram in sem stara 24 let..čeprav ne živimo skupaj, so baje starši dolžni plačevati preživnino zame..lahko pa nesem od banke, je rekla socialna delavka, da velja. Če jim gre v nos, da je samo 20€, pa jim naj gre...to je potem njihov problem. Je pa mama brezposelna...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem