writing-img

DVDji dr. Harvey Karp

clock-img

04.02.2011, 12:33

clock-img

ursha

pencil-img

97

našla na ebayu, ampak moj pravi, da ni rečeno da se da z našimi playerji gledat.....a je katera mogoče naročila podobno varianto? ne bi rada naročevala, če pol ne bomo mogli gledatuser posted image

hvala za info in pomoč vnaprej user posted image

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

clock-img

04.02.2011, 13:28

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Zakaj pa dol ne potegneš?

Tukaj: piratebay ali BTmon.com

Pa še zastonj je..

clock-img

04.02.2011, 14:53

clock-img

lipikica

pencil-img

290

o kom se grejo ti dvdji?

clock-img

04.02.2011, 17:51

clock-img

ursha

pencil-img

97

baje da ni gor, iščem pa THE HAPPIEST TODDLER ON THE BLOCK......

gre za pediatra iz Amerike, me je pa navdušil s svojimi metodami kako zna umiriti ali "ukrotiti" otroka user posted image

no a mi kater/a zna povedati ali bi omenjen dvd lahko gledala na našem playerju?

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

clock-img

04.02.2011, 20:17

clock-img

tjasaoasis

pencil-img

120

na amazon.com je pri podatkih o dvdju navedeno, da je za vse regije kar pomeni, da bi ga komot lahko gledala tudi na svojem dvd playerju. Eto še povezava http://www.amazon.com/Happiest-Toddler-Block-Bonus-Spanish/dp/B00150MENK/ref=pd_sim_b_2.

Eto pa še povezava na torrent...upam, da je vsaj še kaj seederjev na voljo. http://thepiratebay.org/search/happiest%20toddler/0/99/0

< Sporočilo je popravil tjasaoasis -- 4.2.2011 20:21:01 >

clock-img

05.02.2011, 22:44

clock-img

Oren

pencil-img

258

Pri nas je metoda zelo delovala.

clock-img

07.02.2011, 23:48

clock-img

Anonimen

Midva delava po 'The happiest baby on the block', zato tale naslednja cariants definitivno sledi! Zakaj pa naj ne bi delalo pri nas?

clock-img

08.02.2011, 17:42

clock-img

ursha

pencil-img

97

user posted image dobla, je mojemu le ratal dol potegnat, sam podrezat sem ga moglauser posted image , tak da informativno na hitr sem si že pogledala, zdej morm še sam v detajle pokukat in začet delat po tem, ker očitno delujeuser posted image

hvala za pomočuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem