writing-img

Da se vam še jaz malo oglasim

clock-img

19.10.2006, 13:14

clock-img

Pupa*

pencil-img

91

Pozdravljene punce!

Najprej vas moram seveda pozdravit in zelo pohvalit... super ste, z vsemi svojimi odgovori, tolažbami, nasveti, veseljem in optimizmom... user posted image  zelo rada vas berem že nekaj časa, zdaj se pa že spodobi, da se tudi jaz oglasim...

Tudi midva z možekom sva pravkar začela delat na user posted image  in seveda upava na najboljše in najhitrejše... user posted image  Sem bila pa pri svoji G. na posvetu pred željeno nosečnostjo, me je pregledala in ugotovila majčkeno pregrado v maternici, 5mm... baje ni nič strašnega, nekaj sem že prebrala o tem, pa bomo videli, kako se bo izteklo... naslednji pregled imam čez 3 mesece, če ne bo še nič, pa se bova naprej pogovorili.

Do takrat pa upam skupaj z vami, držim pesti za vsako posebej in vam vsako jutro znova želim neskončno veliko pozitivne energije!

clock-img

19.10.2006, 13:20

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Želim ti, da ti čim prej uspe priti med user posted image . Čim več sproščenosti in uživanja v ljubezni, pa bo slej ko prej. Potem pa še več užitkov iz dneva v dan.

clock-img

19.10.2006, 14:10

clock-img

kaja80

pencil-img

108

lp pupa
tudi jaz sem nova na forumu.
ali so ti s pomočjo UZ najdli pregrado ali s kakšno drugo metodo. sprašujem ker sem tudi jaz bila na pregledu in mi je naredila UZ.

hvala

clock-img

19.10.2006, 15:00

clock-img

Pupa*

pencil-img

91

Pozdravček tudi tebi Kaja80! Ja, UZ mi je naredila in videla pregrado - uterus subseptus.

clock-img

19.10.2006, 19:32

clock-img

Maj75

pencil-img

43

Pupa*,

želim ti veliko uspeha! Midva greva v tretji krog.

Lp, Maja

clock-img

19.10.2006, 20:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dobrodošla user posted image
Upam, da vama resnično čimprej uspe zagledat plusek. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.10.2006, 15:48

clock-img

Pupa*

pencil-img

91

HVALA punce... user posted image

clock-img

21.10.2006, 22:07

clock-img

pot

pencil-img

1487

Pozdravljena med nami pupa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tvoja pregrada ni tako velika. Operirajo jo, če je večja od 1cm, ter če moti pri zanositvi. Če bi se zarodek hotel ravno tja naseliti, bi prišlo do ss, ker ni dovolj prekrvavljeno mesto, da bi dobil dovolj hrane. Želim ti čimprej +.

kaja80, pregrado se lahko ugotovi že z UZ, lahko tudi s HSG preiskavo, pa gotovo še s kakšnim drugim operativnim posegom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem