cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dabroston!

clock-img

10.12.2008, 15:03

clock-img

levinja84

pencil-img

12

Ali mogoče katera ve, kje se lahko kupijo te tablete, ker jih jaz nikjer v Sloveniji ne najdem.

Hvala za odgovore že vnaprej.

clock-img

10.12.2008, 15:12

clock-img

detelja

pencil-img

4525

oktobra sem jih jaz dobila še v slo...zdaj pa sem slišala, da se dobijo samo čez mejo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

10.12.2008, 15:21

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Baje, da se jih res težko najde.

Ena je spraševala in jih je tudi pol  dobila. Daj prelistaj nekaj strani nazaj....naslov je tudi Dabroston, kje  dobit....alinekaj takega. Dobiš jih v kakšnih bolj malo obiskovanih lekarnah.

Upam, da ti uspe dobiti.

clock-img

10.12.2008, 15:23

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

clock-img

10.12.2008, 15:41

clock-img

levinja84

pencil-img

12

Hvala vam za odgovore. Bom morala jutri it kar čez mejo. Če jih ni še tam zmanjkalouser posted image

clock-img

10.12.2008, 15:45

clock-img

MTFP

pencil-img

689

A jih tudi v Dravljah ni več? Če boš šla čez mejo boš imela pomoje največ sreče na hrvaškem, ker jih tam izdelujejo... Pa recepta ne pozabi s seboj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem