writing-img

Dabroston - Duophaston

clock-img

21.05.2009, 09:27

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Dobila sem recept za tablete Duophaston, kar je enako kot Dabroston. Zdravnica mi je rekla, naj jih grem iskat v Avstrijo. Ampak meni je Hrvaška bliže in ne vem če mi jih bodo dali na ta recept, saj kot berem, je na Hrvaškem Dabroston, jaz pa imam recept za Duophaston.

Alo lahko grem s tem receptom na Hrvaško po Dabroston? Ali bi moralo na receptu pisati Dabroston?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

21.05.2009, 09:32

clock-img

anika87

pencil-img

767

Jaz sem jih lani na Hrvaškem kupila celo brez recepta, letos pa mi je rekla, da naj prinesem pokazat izvid, če nimam recepta.
Jaz ne vem za te druge tablete, ampak če je to res to - kot Dabroston, ti jih bojo po moje (pro)dali.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

21.05.2009, 09:33

clock-img

anika87

pencil-img

767

Al pa poklič prej po telefonu pa vprašaj, klic te dosti manj stane, kot zastonjska potuser posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

21.05.2009, 12:21

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Dobila sem recept za tablete Duophaston, kar je enako kot Dabroston. Zdravnica mi je rekla, naj jih grem iskat v Avstrijo. Ampak meni je Hrvaška bliže in ne vem če mi jih bodo dali na ta recept, saj kot berem, je na Hrvaškem Dabroston, jaz pa imam recept za Duophaston.

Alo lahko grem s tem receptom na Hrvaško po Dabroston? Ali bi moralo na receptu pisati Dabroston?

Sem skoraj prepričana, da ti jih bojo dali brez problema, ker je čisto ista učinkovina, samo drugo ime.

Rastemo in radi se imamo...:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem