writing-img

Darilni bon za vzgojiteljico

clock-img

23.05.2014, 10:28

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

letos gremo v šolo in se za vedno poslovimo od vrtca :) :)

Radi bi kupili neko malenkost vzgojiteljicama + kak darilni bon.

Prosim za ideje...doslej smo dali darilne vstopnice za Špas teater, Bon za masažo, vrednostne bone za Tuš (kino, bowling ali karkoli v trg. centru), neke drilne kovance....

V glavnem zanimajo me še kakšne ideja na katere morda mi nismo pomislili....da bo nekaj drugače

clock-img

23.05.2014, 11:00

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

meni boni niso všeč...pa po izkušnjah, tudi veliko teh propade
mi smo lani spacali eno krasno darilo

user posted image

in zraven še takele verižice, ker sta jih obe učiteljici vedno nosili

user posted image

user posted image

clock-img

23.05.2014, 11:12

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Mi smo žal prepozno izvedeli, da bo letos zaključek ful prej...tako da imamo do ponedeljka čas :( :(

clock-img

23.05.2014, 15:31

clock-img

enea

pencil-img

2440

mi smo eno leto ob zaključku naredili brisače ( kopalne ), res da smo imeli srečo da je ena mamica tole naredila, in je vezla na brisačko mavrico, ker smo bili skupina mavric in imena otrok iz skupine, ful sta bili veseli,...

clock-img

23.05.2014, 19:42

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Prosim za ideje...doslej smo dali darilne vstopnice za Špas teater, Bon za masažo, vrednostne bone za Tuš (kino, bowling ali karkoli v trg. centru), neke drilne kovance....

V glavnem zanimajo me še kakšne ideja na katere morda mi nismo pomislili....da bo nekaj drugače

Meni se ne zdi pomembno, da je drugače, ampak da je nekomu všeč user posted image . Saj ne daješ zato, da bi bil ti #drugačen#, ampak zaradi pozornosti in zahvale do nekoga.

Od bonov so meni všeč Zvezdarji, najbolj Welness (ampak to vsi vedo, da boljšega darila od masaže pri meni ni), imaš pa še en kup drugih,od doživetij, adrenalina, do restavracij,... Lahko je to tudi bon za trgovino z oblačili, če se rada oblači, za šport, ..pač za tisto, kar je všeč njej. Meni bi bil všerč tudi bon za All Starke - niso nujne, so mi pa fine, ampak vedno predrage za toliko kot jih nosim.

Lahko tudi za frizerja, če ima to rada, npr. za svečano po frizuro po koncu vrtca, ko las ne bo več kravžljala mularija, ampak jih bo moral frizer user posted image .

Kvačkam.
In #štrikam#.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem