writing-img

Darilo prijatelju za zaroko?

clock-img

12.09.2007, 22:49

clock-img

Anonimen

Mal sm zgubljena,zato rabim vašo pomoč,punce....prosim...user posted image

Ena izmed najboljših prijateljic mi je danes prišla povedati,da se je spet preselila nazaj v moj kraj in-da-je-zaročena!
JuPi!user posted image

Tko sm vesela zanjo,da ne morem prit k sebi,odkar mi je to povedala.user posted image

Ker je prva iz mojega najožjega kroga prijateljev,ki se je zaročila,res nevem-ali se za zaroko prijatelju podari kakšno darilo ali ne?Če ja,kaj se podarja?

Poroke mislim,da še letos ne bo,tko,da trenutno tolk bolj slavimo zaroko.
Tolk sem vesela,kot da bi se jaz zaročila,pa čeprav se smešno sliši...kar vsihčena sm.
user posted image user posted image user posted image

Končno se je začelo tud v našem krogu.user posted image

PS:Moderatorji,ne me prestavljat drugam,na kiri drug forum,ker ta tema ni tolk pomembna,in se lahk komot čez teden dni briše.

clock-img

13.09.2007, 07:24

clock-img

Anonimen

ali se za zaroko prijatelju podari kakšno darilo ali ne?Če ja,kaj se podarja?

Ne.

clock-img

13.09.2007, 07:38

clock-img

daga11

pencil-img

159

Tud jaz mislim da ne - vsaj jaz  ne  bi -  kvečkjemu  te mora ona povabit na pijačo - vsaj takšna je pri nas navada med kolegi - ko se zaročijo se dobimo in spijemo pijačo na njuno srečo.

Velike črke po net bontonu pomenijo kričanje. Prosim, da se držite tega, da se z velikimi črkami ne piše zveznega teksta.

< Sporočilo je popravil Pikec0 RR -- 13.9.2007 8:06:27 >

clock-img

13.09.2007, 07:46

clock-img

Anonimen

ne

pejta raje na kak kofe in tortico, pa ji časti oz bi mogla ona tebiuser posted image

sem šele zdaj videla, da je daga isto napisalauser posted image

clock-img

13.09.2007, 19:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: daga11

Tud jaz mislim da ne - vsaj jaz  ne  bi -  kvečkjemu  te mora ona povabit na pijačo - vsaj takšna je pri nas navada med kolegi - ko se zaročijo se dobimo in spijemo pijačo na njuno srečo.

Velike črke po net bontonu pomenijo kričanje. Prosim, da se držite tega, da se z velikimi črkami ne piše zveznega teksta.

Velike črke? user posted image

clock-img

13.09.2007, 19:54

clock-img

Anonimen

Tega pa še nisem slišala da bi se nekomu nekaj podarjalo ker se je zaročil.....Kvečjemu bi lahko ona tebe na pijačo povabila od veselja, ampak tudi to ni v navadi. Pač čestitač k zaroki in fertik. Boste že proslavljaje na dekliščiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2007, 21:55

clock-img

Anonimen

Sej proslavljali smo že včeraj,kar na veliko,ko nam je povadala novičko...

clock-img

13.09.2007, 21:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

Sej proslavljali smo že včeraj,kar na veliko,ko nam je povadala novičko...

Ah, pol bi ji takoj na licu mesta mogla kaj izročit, evrov se noben ne brani. user posted image

No, če jo boš obdarila čez nekaj dni z perlasto ogrlico, ti tudi ne bo kaj zamerla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem