writing-img

Darilo za fanta

clock-img

31.07.2007, 08:20

clock-img

Anonimen

Vem,da me boste prestavili....

Dajte mi prosim predloge..kaj naj kupim fantu za rojstni dan? Skupaj sva 4 mesece...oba sva blizu 30....vsgea ima dovolj......kaj kupiti,da bo izvirno?

Lepo prosim za ideje....user posted image

clock-img

31.07.2007, 08:23

clock-img

Anonimen

Na sebe daj eno pentljo.user posted image

clock-img

31.07.2007, 08:30

clock-img

loredana

pencil-img

204

Če že zdaj pojma nimaš, kaj šele bo. In kako naj vemo mi, ki ga sploh ne poznamo?

Če nimaš idej, kar je že samo po sebi žalostno, pač ne kupi nič.

clock-img

31.07.2007, 08:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: loredana
In kako naj vemo mi, ki ga sploh ne poznamo?

Saj ga verjetno tudi ona ne pozna- po 4 mesecih. user posted image  Še po parih letih včasih ne poznaš nekoga, ki je s teboj (če samo pogledaš forum Partnerski odnosi).

clock-img

31.07.2007, 08:39

clock-img

CeluLitka

pencil-img

114

Glede na to, da še nista dolgo skupaj, bi mu jaz kupila eno malenkost. Je pa res, da boš ti najbolj sama vedela, kakšno darilo bi bilo primerno zanj, ker je odvisno kakšen človek je.
Ne vem, meni so všeč kake dobre moške ogrlice (recimo iz usnja, s kakšnim obeskom) tega se da dobiti polno in to ne tiste čisto navadne, ampak, če on tega ne bi nosil, potem to ne pride v poštev.

clock-img

31.07.2007, 08:42

clock-img

Anonimen

A je športnik, umetnik, glasbenik, rad bere, riše, gleda filme, je računalničar, zapečkar, rad hodi v kino, na masaže, se dobro oblači, ima smisel za humor,...?
Samo ti ga poznaš in glede na njegov karakter boš mogla pač sama najti primerno darilo. Mi ti lahko predlagamo še tako super darilo, pa ne bo za tvojega fanta, ker ga ne poznamo.

clock-img

31.07.2007, 08:42

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Moja kolegica mu je kupila spodnje perilo, ampak za sebe. Zvečer se je slekla in mu darilo pokazala...

clock-img

31.07.2007, 08:46

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vem,da me boste prestavili....

Dajte mi prosim predloge..kaj naj kupim fantu za rojstni dan? Skupaj sva 4 mesece...oba sva blizu 30....vsgea ima dovolj......kaj kupiti,da bo izvirno?

Lepo prosim za ideje....user posted image

Kako naj mi vemo kaj kupit tvojmu fantu, saj ga ne poznamo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

31.07.2007, 08:46

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Kako dobro knjigo ( ne "pretežke vsebine", če ni ravno knjižni molj ), al pa zavij v najbližji Venera shop pa tam kaj izberi, da vse skupi obrneš na hec ( lisice, bič, hecne slamice, skodelice s seksi podobicami, ki ti izberejo pozo za "akcijo", itd itd .... ).
    Al pa na najbližje letališče, plačaš kolker ti rečejo, pa ob določenem času nad vnaprej določenim mestom zaokroži letalo, ki za sabo vleče napis Ljubim te ....
    Al pa .... eh ja, striptizerke, ki skoči iz torte, ti najbrž ne morem predlagat, kaj? Lahk bi bla pa tista "striptizerka" ti .....
   Al pa .... jacuzzi za dve osebi ( upajoč da bo zraven seveda vzel tebe user posted image  ) ...
   Al pa ... eh, naj še kdo drug napiše kak predlog.

clock-img

31.07.2007, 08:52

clock-img

Anonimen

Saj ga verjetno tudi ona ne pozna- po 4 mesecih. Še po parih letih včasih ne poznaš nekoga, ki je s teboj (če samo pogledaš forum Partnerski odnosi).

No, to je zdaj čisto preveč posplošeno user posted image

Recimo....povabi ga v savno...na Brnik gledat letala...na Bled krmit račke...na Štanjel...piknik v Tivoliju...user posted image

clock-img

31.07.2007, 09:11

clock-img

ona

pencil-img

3685

kakšno sliko mogočeuser posted image
al pa kaj za oblečt,kakšno srajčko,majčko....

clock-img

31.07.2007, 09:12

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Plačaj vama masažo, kupi mu spodnje perilo, kak spominček za na polico,......

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

31.07.2007, 09:29

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: daddy
  Al pa .... jacuzzi za dve osebi ( upajoč da bo zraven seveda vzel tebe user posted image  )

Izjava dneva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

31.07.2007, 13:20

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ali ima kake hobije? Kaka malenkost za kolo (števec, držalo za bidon, lučke...), če kolesari, naročnina na športno ali moško revijo, če je športen tip, magari brisača za na plažo s pripisom, da jo bosta sprobala v kaki vroči poletni noči na plaži...

Sicer pa:
- speči mu torto in jo lepo okrasi
- poslikaj mu majico z nečim, kar vama pomeni - če ne znaš, pa daj sprintat sliko, ki jo nalikaš na majco
- napiši mu pesmico;)
- naredi čokoladni fondi in ga pojejta tako, da si s holipi, namočenimi v čokolado pišeta ljubezenske izjave po telesu
- skok s padalom
- izlet v neznano (poskrbi tudi za malico, ne vem, če je pri vseh tako, pri mojem ljubem je to važnouser posted image )
- najbolj navadna je pa šalčka, lahko jo poslikaš ali pa izbereš motiv, ki mu je všeč.

Ma ne vem, meni je hecno, kadar kdo ne ve, kaj bi dal partnerju: jaz mam milijon idej že odkar sva skup, pa po 8 letih jih mam vsaj za dve življenji naprej, saj jih sproti uresničujem, samo hkrati toliko novih idej dobim, da nikakor ne pridem blizu nule... Res pa je, da ga marsikaj zanima, tak da meni se zanj res ne zdi problem (samo se mi tudi za prejšnja dva ni zdelo;) Mi je pa fino mu dat kaj, ker je vedno tako vesel in ker so to v gl. stvari, ki si jih sam ne bi kupiluser posted image
To je po moje tudi ključ do dobrega darila: nekaj, kar mu je všeč, vendar si sam ne bi šel kupit ali pa se ne da kupit, ker znaš samo ti naredit (to je kar dobra nišauser posted image )

clock-img

31.07.2007, 13:23

clock-img

Anonimen

Kupi mo veliko Milko z lešnikiuser posted image . Jaz sem tega vedno vesela, pa točno vem kaj s tem nareditiuser posted image . Pa ne valja se mi dolgo po policah in zbira prahuser posted image

clock-img

31.07.2007, 13:25

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

Moja kolegica mu je kupila spodnje perilo, ampak za sebe. Zvečer se je slekla in mu darilo pokazala...

Pa je ubila dve muhi na en mah.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem