writing-img

Darilo za mami,...

clock-img

03.10.2007, 10:15

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

ja kot sem že napisala, pojma nimam kaj ji kupit. Spominčkov ima za izvoz, rož tud, posod ipd. tud,..........
prosim vas še za kakšno idejo,...

Hvala

clock-img

03.10.2007, 10:31

clock-img

bodoča

pencil-img

908

.

mojeustvarjanje

clock-img

03.10.2007, 10:33

clock-img

Anonimen

Njena starost?
Njeni hobiji?
Njen značaj?

clock-img

03.10.2007, 10:37

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Lahko ji podariš naročnino na kakšno njej primerno revijo, ure pilatesa, knjigo, jaz pogosto podarjam knjige, se mi zdijo zelo lepa darila, pa še posvetilo lahko napišeš vanje......

clock-img

03.10.2007, 10:54

clock-img

silvya

pencil-img

1770

kupi kaj takega kar je samo za njo, kakšno rutko za okrog vratu, če jih nosi, ogrlico, parfumček, ali pa kakšen bon za frizerja ali pa kozmetičarko. To so meni same uporabne stvari, tudi če se podvajajo ni problema.

clock-img

03.10.2007, 10:55

clock-img

bodoča

pencil-img

908

kakšen cd,
knjigo, če rada bere,
bon za kozmetičarko / masažo, da se malo razvaja,
kakšno dobro torbico / denarnico,...

pomisli, če je govorila, da si kaj želi in ji izpolni željo, če se da.

mojeustvarjanje

clock-img

03.10.2007, 21:24

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

stara bo 63 let.
Ja zdaj sem se spomlna, da je enkrat, ko so bili tud njeni kolegi na obisku rekla, da ji ni do kakšnih daril, ker ima itak vsega dovolj-najbolj se ji pa godi, če ji ni treba kuhatuser posted image . Torej jutri ji grem kupit kupon za kosilo (seveda za 2 osebiuser posted image ) , tud za frizerja bi blo fajn ja-sam je bila ravno pred 4-imi dnevi. si bom zapisala za drugič.

hvala vam!

clock-img

03.10.2007, 21:51

clock-img

Anonimen

Živjo.

Tudi jaz imam pri svoji mami isti problem, vse ima, nič ne rabi in če njo vprašaš ji je za vse škoda denarja .

Zato jo VEDNO kupim tisto, za kar vem, da si sama nikoli ne bi kupila.

Lani sva ji z možem kupila tajsko masažo (+ še za atija seveda da ne bo šla sama) in je bl anaravnost navdušena. Ker vem, da tega siguuuuurno ne bo sama niti v sanjah kupila. Letos pa sva kupila celodnevno karto za bazen+savne (seveda je zopet tudi ati dobil zraven darilo) in je bla tudi fulll zadovoljna.

Moje mnenje je, da za takšne naše skromne mamice jim res kupimo nekaj takšnega.
Tudi kosilce je dobra ideja, moja mamica tudi na kosila v kakšno gostilno ne bi šla sama od sebe, pač ni tak tip. Jaz pa grem lahko takoj, samo da ni treba kuhat ker mi že zmanjkuje idej kaj spet narediti za kosilo, hihihi.

Upam da sem ti kaj pomagala.

clock-img

04.10.2007, 10:26

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Super hvala!

clock-img

04.10.2007, 12:27

clock-img

Sheba

pencil-img

56

Najbolje, da ji podariš bon za kopanje, zraven še kakšno masažo...
Bo res darilo samo zanjo in še uživala bo.

clock-img

04.10.2007, 13:00

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

malo jo daj razvajat.... drugače sem pa slišala full pohval za kitajsko masažo, pa nega obraza je zdaj ob jeseni primerna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem