writing-img

Darilo za obhajilo...

clock-img

05.02.2008, 22:12

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

... ima katera idejo za fanta?  Sploh ne vem kaj se podari. user posted image  A je še kaj drugega potrebno? Kot npr.. pri krstu sveča,...
Prosim za ideje... 

Nočko!

clock-img

05.02.2008, 22:15

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz bi mu dala denar lepo v kuverto,saj takim fantom res težko kaj kupiš,za obhajilo pa po mojem ne moreš kar kakšne igrače kupituser posted image

clock-img

05.02.2008, 22:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Midva tudi greva maja na obhajilo - sicer k punci, pa bova po vsej verjetnosti dala kar denar v kuverti - pa kakšno rožico zraven.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

06.02.2008, 08:39

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

za obhajilo smo so včasih podarjali kolesa, al pa kakšne rolarje, ali kakšne podobne pripomočke za šport, kakšno zlatnino ali mal boljšo uro, ja sedaj pa res že večina dajejo kar denar ko po večini otroci že zgoraj našteto vse že imajo.

clock-img

06.02.2008, 09:16

clock-img

honey

pencil-img

2567

Midva sva dala moževemu nečaku in tudi kasneje nečakinji kar denar v kuverto in mir. Naj si pač kupita tisto, kar si želita. Se mi zdi, da je zdaj v večini primerov samo še to, kaj bo kdo dobil in ni več tistega pravega pomena obhajila (pa ne me narobe zastopit, nisem verna in tudi ne kritiziram nikogar, samo tak občutek sem dobila pri teh otrocih).

clock-img

06.02.2008, 09:49

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Če še nima doma Sv pisma za otroke, mu pa to kupi. In zraven v kuverti denar.

clock-img

06.02.2008, 21:03

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

Punce hvala vam...

Bomo kar kuverto napolnil....user posted image

Nocko!

clock-img

07.02.2008, 07:56

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

meni se zdi kuverta z denarjem čist brezosebna.
lani sva bila na prvem obhajilu od kele ene sosede s katerimi smo si tud v sorodu in se velik družimo.
ta mali sem kupila neke svetopisemske zgodbe in voščilnico. mala in njena mama sta bili zelo zadovoljni, sploh mala...so se ji kar očke svetile.
ker te knjige so res lepe, lepo porisane, noter so luštne zgodbe...
od mojga brat pa ji je sprintal eno lepo sliko angelčka in ga dal v okvir ter mislim da neko majhno malenkost zraven se mi zdi da par €.

clock-img

08.02.2008, 14:03

clock-img

fusia

pencil-img

612

Koliko denarja se pa daje? Jaz grem tudi na obhajilo, pa nočem izpasti škrta. Razmetavala pa tudi ne bi rada user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem