writing-img

Denverski test

clock-img

04.11.2006, 11:03

clock-img

eya

pencil-img

4615

Zadnjič mi je sestra pri pediatrinji omenila, da bojo pri naslednjem pregledu (v starosti 9 mesecev) naredili pri Žigu ta test. Kako to izgleda? Pri 3 mesecih mu je sestra kazala rdeč cof, pa zvonček...-a je to bilo to? Kako pa to zgleda pri 9 mesecih?

Pa zanima me še vaše mnenje o realnosti teh testov...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

04.11.2006, 16:21

clock-img

tulip

pencil-img

917

Ja to je to... Ima pa kot nek vprašalnik, ki ga sproti izpolnjuje, hkrati pa da pred otroka veliko kocko, pa potem manjšo, pa rozino in gleda, a bo te stvari prijel, pa dve kocki, zeleno in rdečo, pa opazuje kaj z njima dela, pa te vpraša, če se plazi, če že kaj pove...take stvari. V glavnem se otrok igra!
Je pa rezultat odvisen od razpoloženosti otroka, saj veš, če čakaš v čakalnici in on postane zaspan, ne bo želel sodelovati, ko si na vrsti, lahko se bo samo jokal in podobno. Nič ne skrbi, tudi če bi bilo tako, saj ni pomembno, da on to TAKRAT pokaže, važno je, da TI VEŠ, kaj on zna in kaj ne, gre samo za nek splošen pregled, da zdravnica vidi, če so v razvoju večja odstopanja.user posted image

clock-img

04.11.2006, 17:38

clock-img

Geja

pencil-img

374

Te teste delajo pediatri pri različnih starostih... in sicer kaj že zna in kaj ne..
je nekakšna tabela, do 3 leta se mi zdi... jaz imam to doma na računalniku,
če želiš mi piši na ZŠ in ti bom poslala po e-mailu da boš videla kako zgleda ta test...

lep dan,
Geja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem