writing-img

Dermatolog samoplačniško

clock-img

05.11.2007, 09:11

clock-img

monja79

pencil-img

215

Zanima me, kje je kakšen fajn dermatolog za otroke, samoplačniški, ki tudi po potrebi testira za alergije. Pa če je mogoče kje v Celju.

Naša dva otročička imata oba tako občutljivo kožo, da se jima kar naprej nekaj spušča - v pregibih, po hrbtu, trebuhu, hrapava koža, se lušči in rdečina. Pa je user posted image  še samo dojena, kopamo oba brez mil in mažemo samo z oljem pa nič ne pomaga. Naš pediater nas ne da naprej, ker pravi, da je to otroški atopični dermatitis in da do treh let ni kaj nareditiuser posted image . Mi je to mal mim, ker vem, da se lahko pri alergijah marsikaj naredi pri zgodnjem odkritju. Z zdravnikom se pa tudi ne bom kregala, ker ga bomo še rabli kdaj kaj. Imam pa tudi sama alergijo na pšenico, mleko, jajca zato sem še bolj v skrbeh in bi moja dva otročka kar peljala na pregled. 

Hvala za odgovore.

clock-img

05.11.2007, 09:14

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Zelo dobra dermatološka ambulanta je v Ljubljani na Parmovi 53, ki jo ima dr.Draguševa.
Pa tudi takoj si na vrsti. Pokličeš, ti dajo datum in prideš.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

05.11.2007, 10:11

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

V Laškem v zdravilišču je en ful fajni. Kolegica je peljala malo, ki ima dermatitis in jo je stric spravu v red.
Poglej na njihovi spletni strani in se naroči...

MONTIGNAC

clock-img

05.11.2007, 10:30

clock-img

moci

pencil-img

5572

ja, laško je super. nam je pomagal. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem