writing-img

Dezodoranti v nosečnosti?

clock-img

23.02.2008, 20:53

clock-img

snezika

pencil-img

12

Je pametno uporabljati - mislim tiste, ki se jih daje na kožo pod pazduho. 

clock-img

23.02.2008, 20:54

clock-img

Pepita

pencil-img

176

Zakaj pa ne?user posted image

clock-img

23.02.2008, 20:56

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

zakaj pa ne user posted image

Laka, za nohte pa res ne uporabljati. Sploh na nogah

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

23.02.2008, 21:03

clock-img

vesel

pencil-img

770

Jaz semga uporabljala pa ni blo nč narobe.Tud lak za nohte sem ampak onega s Kalcijem.

druzina je zame vse!!

clock-img

23.02.2008, 21:20

clock-img

taly82

pencil-img

299

Laka, za nohte pa res ne uporabljati. Sploh na nogah

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Zakaj pa NE???

clock-img

23.02.2008, 21:41

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Glede laka za nohte (ga sicer večinoma nimam čas ananesti) samo mi pa ni jasno, zakaj ne user posted image .

Deodoranti; antiperspirante (ki preprečujejo potenje) že na splošno odsvetujejo, čeprav jih uporablja vsaj ene 90% ljudi (tudi jaz do pred recimo dveh let), ker ti mašijo pore itd. Je pa seveda treba nekako poskrbeti za higieno in si nikakor ne želim, da bi ljudje tavali naokoli čisto brez vsega (že tako in tako marsikdaj kakšna neprijetna vonjava zmoti moj nos). Torej, če se želiš odišaviti na bolj zdrav način, naj bo deodorant berz antiperspirantnega delovanaj in čim bolj naraven, recimo kristal je super varianta, drugače je pa na tržišču veliko naravne kozmetike, pa tudi v DM imaš od linije Alverde (brez barvil konzervansov, dišav) en rol on, ki je poceni.

clock-img

23.02.2008, 21:45

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

ja, pa šminke tudi, ne. Sploh pa ne senčil. A veste kako tanka je koža na trepalnicah?

Ženske, hecam se. user posted image user posted image
Šminkajte se, dišavite, mažite, lakirajte, farbajte, blajhajte, vesite perilo, obešajte zavese, bodite lepe, srečne nosečke in NE KOMPLICIRAJTE! Imejte se fajn in UŽIVAJTE!

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

23.02.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

Nosecnost ni bolezen, ne pretiravat pri vsaki stvari. "Skodujejo" nic bolj kot obicajno.

clock-img

23.02.2008, 21:54

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Šminkajte se, dišavite, mažite, lakirajte, farbajte, blajhajte, vesite perilo, obešajte zavese, bodite lepe, srečne nosečke in NE KOMPLICIRAJTE! Imejte se fajn in UŽIVAJTE!

Ja, točno tako user posted image , predvsem uživajte v nosečnosti in se ne obremenjujte še s tem.

clock-img

24.02.2008, 08:44

clock-img

jonna

pencil-img

54

Ampak za neprosojen lak na nogah sem res slišala, da ga odsvetujejo. Če pride do tromboze, pomodrijo nohti na nogah, to se pa skozi barvo laka ne vidi, a ne.

clock-img

24.02.2008, 09:17

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Joj Paštetka, ga pihneš user posted image .

Jaz sedaj v nosečnosti še bolj švicam. In si ne predstavljam, da bi bila brez deodorantov user posted image .

Rodit pa le pejte brez nalakiranih nohtov. Mene so vprašali, če imam nalakirane. Ne vem - če jih imaš - a ti jih on spucajo al kako user posted image

clock-img

24.02.2008, 14:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Za lak za nohte sem tud jaz slišala, da ni dobro, ker se po nohtih vidi pač nekaj user posted image   user posted image

Drugače pa - uživajte in bodite lepe (in dišeče) user posted image

clock-img

24.02.2008, 17:32

clock-img

Anonimen

Rodit pa le pejte brez nalakiranih nohtov. Mene so vprašali, če imam nalakirane. Ne vem - če jih imaš - a ti jih on spucajo al kako user posted image

Meni jih niso.

Baje se na nohtih nekaj vidi, ce pride do komplikacij, samo ne vem kaj; zato je fajn, da niso nalakirani.

clock-img

24.02.2008, 21:02

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Nalakirane imaš lahko kvečjemu s prozornim lakom. Isto navodilo velja za vse operacije in ker se tudi pri porodu lahko kaj zakomplicira in mora nosečnica v operacijsko sobo  (npr zaradi CR). Zato morajo biti nohti prozorni, saj po barvi kože pod nohti vidijo, če kaj ni ok - če postanejo npr. modri ipd.

IZVIRNO SPORČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2008, 12:02

clock-img

medika1

pencil-img

56

sem zadnjič pri moji nohtarci srčala zdravnico. Sem jo prav to vprašala kako je z lakom v primeru CR. Je rekla da lahko imam prozoren gel in francosko, da se vidijo spremembe na korenu. V glavnem koren nohta mora biti prozoren gel oz lak kaj pač uporabljate

clock-img

29.02.2008, 11:42

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Mene pa zanima, če si lahko pobelim dlake po trebuhu. user posted image

clock-img

29.02.2008, 12:57

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Jaz sem si jih kar populila ker so bile res neznosne... če so bele se tudi vidijo, vsaj meni se zdi...

clock-img

29.02.2008, 13:16

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Moje so zaenkrat še tanke in kratke, ampak so postale ful temne, zato sem razmišljala, da bi si jih pobelila, samo me je malo strah, ker peroksid je vseeno zlo agresiven za kožo... No, če ne si jih bom pa tudi jaz populila user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem