writing-img

Diafragmalna kila pri dojenčku

clock-img

21.01.2010, 12:22

clock-img

imee

pencil-img

62

Pozdravljeni,

imam vprašanje za mamice, ki imajo otroke pri katerih so v obdobju dojenčka postavili sum na diafragmalno kilo. Zanima me kakšne diagnostične preiskave je bilo potrebno opraviti za dokončno potrditev dg., kdaj so kilo operirali, kakšne težave so dojenčki imeli in ali so po operaciji ostale kakšne težave?

Že vnaprej hvala za odgovore.

clock-img

18.01.2011, 23:57

clock-img

ratatuj

pencil-img

49

Mojemu sinu so diagnozo DK postavili že ob rojstvu. Znaki so bili: srce slišno na levi strani in vedno težje dihanje.
Takoj so ga se helikopterjem odpeljali v Lj Kc, kjer je bil še isti dan operiran. Po operaciji je bil cca 14 dni na intenzivni negi, da so vzpostavili neko normalno stanje v telesu ( polovico časa umetno uspavan). Potem še en teden na oddelku.... potem smo lahko končno šli domov.
Sedaj je vse BP! Pljuča so se mu dovolj razvila, srček je na mestu, prebava dela BP... HVALA BOGU!!!!! user posted image  in kirurgom ! user posted image
Upam, da se za vas vse dobro izteče!! Kar pogumno!!!!!! Vse bo OK!!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem