writing-img

Do kdaj

clock-img

31.03.2008, 06:49

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

bi naj prekuhavali jabolka in hruške? Naš je sedaj star 7 mesecev in mu jih še vedno, bi mu pa rada včasih dala tudi surove.

clock-img

31.03.2008, 07:47

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

jaz mu dajem surove od dobrega šestega meseca!

clock-img

31.03.2008, 07:55

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Mislim da bi že lahko poskusila.

clock-img

31.03.2008, 08:36

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz jih nisem nikoli. sem jih enostavno naribala in to je to. kakšenkrat sem jih tudi skuhala, da je popila kompotek..

clock-img

31.03.2008, 09:03

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

bi naj prekuhavali jabolka in hruške? Naš je sedaj star 7 mesecev in mu jih še vedno, bi mu pa rada včasih dala tudi surove.

prvi teden????? user posted image  user posted image user posted image

Oprosti, ampak...  zakaj pa naj bi jih prekuhavali? user posted image  Jaz sem ji prvi teden uvajanja 5 minut skuhala in to je to. Seveda mu lahko daš kompot za jest, ampak,d a pa mu ne bi dala surove jabolke ali hruške, do sedmega meseca...

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

31.03.2008, 09:40

clock-img

Anonimen

Moj z užitkom zmaže sveže naribano jabolko, pa korenček.. user posted image

clock-img

31.03.2008, 09:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2008, 10:19

clock-img

Anonimen

nisem nikol prekuhavala - začela sem z zelenjavo in ostalo hrano, ko je že ornk jedla pa kr surovo sadje - mi tud jemo surovo a ne, zarad vitaminov...pa je blo ok, niti ni rečeno da če ok prenaša kuhano sadje, da bo tud surovga....tko da jaz sem kr surovo od začetka

clock-img

31.03.2008, 11:43

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

nam so svetovali naribano jabolko, nič prekuhano..

clock-img

31.03.2008, 12:57

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js mu dajam surovo že od začetka (kuhane ne mara) nevem zakaj kukano???
najraje ima naribano surovo jabolko in hruško (sam mora bit uno fajn sladko sadjeuser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

31.03.2008, 17:37

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Saj je nisem nikoli čist prekuhala, narezala sem jo v vodo in jo pustila do vretja, potem pa takoj ven. Sem pa nekje prebrala, da je treba začet s skuhano jabolko (hruško tudi), ker drugače user posted image  preveč napenja. No fajn, ste mi olajšale, hvala punce. user posted image

clock-img

31.03.2008, 21:25

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi prekuhavamo, ker dobi vneto ritko (kakec je zgleda prav agresivno kisel in traja po nekaj dni da se koža pomiri), če damo surovo user posted image bomo zdej počasi probaval občasno surovo in bomo videli..

clock-img

31.03.2008, 21:31

clock-img

NalLa

pencil-img

861

Mi tud prekuhavamo ker ima naš že tako krče po hrani, če pa je to surovo sadje pa sploh. A je imela še katera tak problem, da imauser posted image  GH ful rad, je vse kar mu daš, ampak potem so pa ponoči težave. Poje pa čisto normalne količine okrog 150-180ml. Baje da je to normalno in da se ščasoma uredi, ampak meni se mali ful smili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem