writing-img

Dober pediater Kr-Lj?

clock-img

15.11.2005, 09:32

clock-img

champ75

pencil-img

3

Pozdravljeni starši!
To soboto se je rodila hčerka Ema,malo nam je povzročila prve skrbi,ker so jo morali odpeljati na pregled srčka,pa mislim,da bo vse uredu,čakamo sam še na ene izvide in želimo,da bo vse uredu. Trenutno pa si prizadevam,da bi izbral dobrega pediatra.Živimo v Medvodah,pediatra pa bi izbrala nekje v Kranju ali pa v Lj nekje predel Šentvid al tam kje blizu.  Mi lahko kdo priporoča kakšnega pediatra,ki je z njim zadovoljen in podelite mnenja.Hvala lepa in lep pozdrav vsem.

clock-img

15.11.2005, 09:46

clock-img

Anonimen

a v medvodah ni zd? ne vem

no drgač v kranju mamo mi zadravčevo - mlada zelo prizadevna zdravnica. prijazna in men se zdi tut zlo strokovna, če kej ni zihr te pa hit da še naprej na preiskave. mi smo ful zadovolni z njo!
drgač dasa je pa njen fotr dr. paternoster smo on gre pa počas v penzijo pa ne vem če še kej novih jemlje, ma pa tut privat ordinacijo doma.

clock-img

15.11.2005, 09:50

clock-img

Anonimen

V Kranju - dr. Zadravčeva in dr. Ješetova. Slednjo imamo mi in smo zelo zadovoljni.

clock-img

15.11.2005, 10:00

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Lj-Murgle...če ti ni predaleč in sicer Dr.Perme
Smo vsi zelo zelo zadovoljni, ker je zelo življenska...
Lpuser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

15.11.2005, 10:22

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Kaj pa Škofja Loka  je ena super user posted image zdravnica, dr.Alenka Šumer Pirc.

Lp,

Klavdija

clock-img

15.11.2005, 10:24

clock-img

viv_

pencil-img

9144

KR - dr. Zadravčeva - mi smo z njo super zadovoljni.

clock-img

15.11.2005, 11:10

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

v kr dr.zadravceva in dr.jesetova zal ne sprejemata vec novih user posted image  oz. prides na vrsto sele jauarja... vem, sva z aljazrm poskusala... sva pa narocena pri dr.paternostru

Mami, pika moja!

clock-img

15.11.2005, 11:13

clock-img

Stefka

pencil-img

359

Mi imamo dr. Goloba v Kranju, pa smo zelo zadovoljni.
Sicer je malo "debil" z odraslimi, se pa zato super razume z otročički. In ne daje antibiotikov za vsak drek.

clock-img

15.11.2005, 11:38

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pri nas imamo tudi dr. Goloba. Bo šel pa tudi počasi v pokoj. Kdo bo prevzel njegove otročke pa se še ne ve.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

15.11.2005, 21:58

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mi smo tudi iz Medvod in hodimo v Škofjo Loko k pediatru. Smo pri zdravnici dr.Pirc, ki jo omenja Klavdija. Sem zelo zadovoljna, ampak žal ne sprejema več novih otrok. Ne poznam ostalih pediatrov tam, ampak sigurno je še kakšen dober. 
Ne vem s katerega konca Medvod si, ampak do Škofje Loke se mi zdi celo bližje kot do Kranja, da ne govorim o Lj. Jaz sem 1,2,3 v Loki, nobenega semaforja do ZD, 10 min v katerem koli času dneva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem