writing-img

Dobila VOZIČEK!!!!

clock-img

11.11.2004, 16:20

clock-img

ZARJA

pencil-img

121

Tako sem srečna, da komaj diham. Preko interneta oziroma E-baya sem naročila voziček Quinny 3XL comfort + Dreamy brick canvas... in so mi ga danes dostavili na dom. :bravo:
:9nebesa Res sem v devtih nebesih. Tako sem srecna. Blazno mi je všeč. Kar ne morem ga nehat gledat. Imam ga sredi dnevne sobe in ga občudujem.
Morala sem nekomu povedat... ;)

Kako je lep ta dan! :bravo:

Pozdravcek vsem na forumu!

clock-img

11.11.2004, 16:38

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Super:bravo::bravo: Pomisl kako bo šele lep ko bo :duda::love: noter.
lp, Tina:sloncek:

clock-img

11.11.2004, 16:54

clock-img

kimi

pencil-img

3836

:bravo::bravo:končno kaj:)-

clock-img

11.11.2004, 17:59

clock-img

Anonimen

Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

clock-img

11.11.2004, 20:29

clock-img

ZARJA

pencil-img

121

Hvala, hvala, ker se veselite z mano!!! :sloncek:
Saj veste, kaj nosečnici pomeni izpolnitev sanj... Sem sanjala o njem in fantazirala... in samo o tem se pogovarjala že... uf, od junija... Res mi ni šel z glave. Še dobro, da so me doma razumeli - da sem pač v takem stanju, ko mi ne smejo preveč ugovarjat... No, res sem srečna. Kolk šele moja bebica... ki ziher čuti, da je mami srečna!
Še 4 tedne, pa pride ven!:bravo:

clock-img

11.11.2004, 20:30

clock-img

ZARJA

pencil-img

121

Hvala, hvala, ker se veselite z mano!!! :sloncek:
Saj veste, kaj nosečnici pomeni izpolnitev sanj... Sem sanjala o njem in fantazirala... in samo o tem se pogovarjala že... uf, od junija... Res mi ni šel z glave. Še dobro, da so me doma razumeli - da sem pač v takem stanju, ko mi ne smejo preveč ugovarjat... No, res sem srečna. Kolk šele moja bebica... ki ziher čuti, da je mami srečna!
Še 4 tedne, pa pride ven!:bravo:

clock-img

15.11.2004, 09:39

clock-img

mozart

pencil-img

185

Ali lahko napišeš koliko si plačala in kako dolgo si čakala. Tudi jaz sem zaljubljena v ta moddel in to barvo.

hvala in lepo pozdravljena

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem