writing-img

Dodajanje čaja

clock-img

11.02.2005, 21:43

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Tiste, ki polno dojite - kdaj ste otroku začele dodajat čaj? :ups:

clock-img

11.02.2005, 21:50

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ta starejšemu sinnu že zelo kmalu, se mi zdi, da kar od začetka (no ja, kake dva tedna je imel) in je bil tudi zelo nor na čaj in flaško. Ta mala pa še danes (skoraj 7,5 mes) zelo zelo redko pije čaj, če je res fejst žejna, prvič pa sem ji ga dala po žlički nekje pri enem mesecu.
Sicer ne vem, kako da sem naredila tako razliko v tem, ampak očitno je to čisto nagonsko oz. pač vidiš, a mu paše ali ne.

clock-img

11.02.2005, 21:51

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Dokler sem polno dojila, jima nisem dajala čaja, ker ga nista hotela.

clock-img

11.02.2005, 21:53

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz sem mu ga začela dajat takrat, ko sem začela še z drugo hrano - okrog šestega meseca!
Samo sploh ni znal po flaški pit in sedaj pri 7-ih mesecih še vedno ne zna kej preveč:zmeden:, sedaj imam tisti nastavek, ki ne poliva in mu gre mal bolš ali pa mu dam kar iz kozarčka!

Drugač ga pa še vedno zelo malo popije (manj, kot 100ml), ga pa še dojim, tako da se verjetno tudi tam mal odžeja!

lp:)

clock-img

11.02.2005, 22:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem mu ga pa že kar kmalu-najprej švoh kamilice tam pri kakšnem mesecu, potem pa bebe čaj. Ampak popil ga je vedno le malo. Zdaj ga pa kakšen daj popije tudi okrog 125ml, pa se še vedno več ali manj dojiva. Jaz mu ga kar ponudim tako ob priliki, pol pa če ga pije ok, če ne, pa prav tako:)-.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem