writing-img

Dodatek za nego otroka

clock-img

13.05.2005, 15:36

clock-img

Majci

pencil-img

2

Dobili smo odobreno prošnjo za dodatek za nego otroka:bravo:. Zanima me naslednje: ali lahko uveljavljam posebno olajšavo pri dohodnini (50%) samo na podlagi te odločbe ali moram imeti še kakšen papir? Na davčni se na moja vprašanja nekam izmikajo, kot, da jim gre iz njihovega žepa. Ali kdo ve kaj več o tem? Res bi bila hvaležna za vsako informacijo.

clock-img

13.05.2005, 22:18

clock-img

Anonimen

Zraven priloži še potrdilo, ki ti ga napiše pediater.

clock-img

14.05.2005, 10:11

clock-img

Majci

pencil-img

2

Pediater mi ni sploh nič napisal. Niti za porodniško mi ni nič napisal, saj je rekel, da mi itak ne bodo podaljšali. Pa so mi. Ali mi lahko poveš, kakšno naj bi bilo to potrdilo?

LP

clock-img

14.05.2005, 16:52

clock-img

dory

pencil-img

8852

Posebej moras rect za potrdilo in za kaksne namene...jest sem za to potrdilo placala 2500sit

clock-img

14.05.2005, 19:28

clock-img

Anonimen

Pesiater ni napiše nekak takole:
Starši negujejo otroka s posebnimi potrebami po tem in tem členu (nevem točno na pamet kateri so že) in so upravičeni do olajševe pri dohodnini.
In to je to!

Teja, a pediater ti je zaračunal potrdilo?
Ker če je naredil to, je delal proti zakonu, saj za otroka nisi dolžna plačati nič!!!!

clock-img

14.05.2005, 19:29

clock-img

Anonimen

Opa, pediater ne pesiater!:)-

clock-img

15.05.2005, 20:44

clock-img

dory

pencil-img

8852

O

ja baje da tist kar gre v dohodnino je treba po novem placat 2500sit...ne vem al pa so me nategnil :)..racun mam se doma :)

clock-img

15.05.2005, 20:52

clock-img

Anonimen

Jest ga nisem plačala, pa naša pediatrinja ma tam tist cenik in piše, da so otroci do 18. leta oproščeni plačevanja potrdil!
Pa tud, k sem zdele zarad registracije rabla potrdilo, mi ga ni bilo treba plačat.
Tko da so te pomoje nategnil!:(

clock-img

15.05.2005, 20:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

Sej ves zadravceva je nova in nima se tolk pojma okol potrdil..je sprasvala eno staro koko,k je mela pol za kofe verjetn...to bo to...eh nej majo...sam da mam zrihtan jest pa mir :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem