cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dodatna oprema Quinny

clock-img

14.04.2005, 23:20

clock-img

Anonimen

Nahrbtnik in zimsko vrečo za Q.3XL... sem videla samo na sliki.Zanima me,koliko je velik nahrbtnik in če je uporaben.Ima predalčke za vso ropotijo,plenice,denarnico,robčke,...?Kaj pa zimska vreča?Je za zimo ali za lepo videt?In koliko je velika?Do katerega mes. je lahko:duda: not? Moja:miska: jo bo rabila,ko bo stara 5-9mes.
Lahko noč,punce,ne morem več...:zaspan::zaspan::zaspan:

clock-img

15.04.2005, 10:07

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

za nahrbtnik ne vem, ga še nisem videla...za vrečo sem se pa tudi sama zanimala - rodila bom julija, tako da je prve mesece ne bi rabila...tako kot pri tebi bi prišla v poštev nekje po 4. mesecu...takrat bo pa pikec že prevelik za ta model, saj je otrok v to vrečo dobesedno "oblečen", z glavico vred, kar mislim da je uporabno v prvih mesecih, ko dojenček leži...za "sedeče" malčke bi bile boljše tiste vreče samo za nogice, ki pa jih quinny nima...sem probala z drugimi modeli, pa ni noben pasal na voziček
mi ga bomo pokrivali z odejico, če bo sila
upam, da bo še katera z izkušnjami kaj več napisala

clock-img

17.04.2005, 18:24

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pozdravljena!
Mi smo kupli nahrbtnik od Quinnyja vreče pa ne ker mi je bla malo predraga so pa itak vse univerzalne,samo različne znamke zato pa tudi cene.Mi imamo Quinny freestyle 3 xl in sem mela vrečo od Haucka,smo pa jo rabli glih tako kot ti nekje od 4-5 mes do 9 mes.
Glej naša je kot nova in jo prodajam oglasi se na privat če te zanima ti pošljem slikco prodajam pa jo za 5.000.
Nahrbtnik pa je zelo praktičen in ga kr pridno uporablamo,pa res veliko lahko zbašeš not,no vsaj v takega kot mamo mi!

clock-img

17.04.2005, 18:25

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pravljica,kako da nepaše nobena, nam je šal od Haucka na Quinnyja kot ulita

clock-img

17.04.2005, 20:30

clock-img

ana1

pencil-img

153

Mi imammo nahrbtnik od Quinnyija in je kar uporaben. Ima kopico predalog in je res super. Cene pa ne vem, ker smo ga kupili v kompletu z vozičkom.

lp, :rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.04.2005, 21:32

clock-img

lan

pencil-img

1173

Mi imamo prav tako nahrbtnik Quinny in smo zelo,zelo zadovoljni z njim.Priporocam!MIslim pa,da je cena tam okoli 10.000 sit

clock-img

17.04.2005, 22:12

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz nahrbtnika nimam, sem pa zelo zadovoljna z zimsko vrečo.
Jaz sem zimsko vrečo uporabljala najprej kar v košari, in nato šele v športnem delu. Uporabljala sem jo kar precej namesto zimskega pajaca, saj je moj :duda: kar naprej spal v vozičku. Ko sem prišla s sprehoda mi je bilo bistveno lažje samo odpeti zimsko vrečo in je :duda: kar spal naprej, tako ga nisem zbudila s slačenjem pajaca.
Zimska vreča pa je zelo velika. Po mojem uporabna dokler bo v uporabi voziček.
Meni je bila tudi spomladi zelo uporabna. Večinoma sem jo sicer imela odpeto, ali pa je bil moj :duda: pokrit samo čez nogice. Če pa je nahitro zahladilo pa namesto odejice.

clock-img

18.04.2005, 08:16

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi imamo oboje - vrečo in nahrbtik! Vse je bilo super. Imam pa freestyle 4xl voziček, tako da nisem kupovala košare.

lp

clock-img

18.04.2005, 09:20

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ne vem lin, ampak kar sem jaz probala, na comforta ni šlo (v baby centru)

clock-img

18.04.2005, 19:52

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pravljica jaz sem vrečo od Haucka kupila v Arielu,lahko si pogledaš v mojem albumu,samo piši mi na privat za geslo

clock-img

19.04.2005, 16:51

clock-img

lin

pencil-img

2504

pravljica!
slikice od zimske vreče so že v albumu pa niso pod ključem,tako da si jih lahko vsi pogledate:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem