writing-img

Dojenje leže

clock-img

22.04.2005, 07:13

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz že od vsega začetka dojim leže in sicer zaradi tega ker me od poroda boli trtica in je bil to na začetku edini način da sem lahko dojila. Sem pa pri enem mesecu opazila, da mali ful poliva tako da ga imam zdaj podloženega z enim zelo nizkim povštrom, tako da ima prsni koš in glavico rahlo dvignjeno. Ali mislite, da je to kaj narobe (zaradi hrbtenice:zmeden:)?

lp dana in :duda:

clock-img

22.04.2005, 07:20

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz mislim, da ne.100 % pa ne vem.

:muca:

clock-img

22.04.2005, 08:13

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem dojila mojo prvo 14 mesecev leže.Sva se obe ful razvadili.Tudi ona je od začetka polivala,pa sem jo malo podložila,pa je bilo.Je pa res,ko so starejši,ti kr sami zlezejo v tvojo posteljo in si sami postrežejo.Vsaj moja je bila takšna.
en lp:morje:D.

clock-img

22.04.2005, 08:33

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tudi midve se dojiva vedno leže.
Naša Naja je prav tako skoraj 6 mesecev ogromno polivala- žal ni pomagal noben podložen povštrček.
Mislim, da s tem ni nič narobe (mislim, če mu daš povštrček), saj tako ali tako ni v tem položaju ekstremno dolgo časa.
Upam, da bo kaj pomagalo:)

lp

clock-img

22.04.2005, 08:51

clock-img

Anonimen

Po mojem tudi ne more biti nič narobe. Saj če dojiš sede, kot to počne veliko mamic, tudi otrok ne leži strogo vodoravno.

clock-img

22.04.2005, 10:15

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Midva sva se do sedmega meseca dojila zgolj in samo leže, vendar nisem imela nič podloženega. Sedaj sva pa končno :ups: osvojila tudi dojenje po sede. Po moje, da je v redu tako, kot vama paše-glavno, da sta oba sproščena in v tem uživata.:)

clock-img

22.04.2005, 12:36

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Ne, to je ok, v MB tudi priporočajo dvignjeno posteljico. Lahko si mirna, tudi jaz jo dam na moj vzglavnik (čisto nizek), da ima glavo malo dvignjeno.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem