writing-img

Dolenjke

clock-img

24.05.2012, 16:19

clock-img

aiya

pencil-img

16

Ojla,
opažam, da ni nikjer skupine za mamice iz Nm in okolice, zato sem se odločila odpret novo temo. Upam, da se vas čimveč pridruži, da kakšno rečemo. user posted image
Lp

clock-img

24.05.2012, 18:34

clock-img

Evita78

pencil-img

77

Živjo,

lepo, da si odprla novo temo, čeprav je ena že odprta in sicer pod čvekanje v pričakovanju-tam je že celo 4. del...

Ampak ni panike, čvekamo lahko tle in tam... user posted image  Sploh v teh dneh, ko "grozijo" več ali manj z dežjem in bomo itak visele bolj notri. No ja, jaz sigurno, ker sem na porodniški...

Pa ti, kako kaj?

clock-img

25.05.2012, 20:12

clock-img

čaki

pencil-img

1009

helo, se pofočkam!!
user posted image user posted image

clock-img

27.05.2012, 19:55

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Še jaz se pofočkam kot bodoča dolenjkauser posted image

clock-img

28.05.2012, 15:10

clock-img

aiya

pencil-img

16

Tudi jaz sem na porodniški...je kar luštno se doma crkljat user posted image
Vreme je pa čist aprilsko, je mali kar siten, ker moramo bit not.
Neanja, od kod pa si, ker praviš, da si bodoča Dolenjka?

clock-img

28.05.2012, 22:30

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Oj!

Trenutno še na Vrhniki,drugo leto se pa selimo v hiško(Poljane pri Mirni Peči).user posted image

clock-img

04.06.2012, 15:09

clock-img

domci

pencil-img

376

Hoj !
Še jaz se pridružim, če se lahko.

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

clock-img

04.06.2012, 16:03

clock-img

aiya

pencil-img

16

Hey,
kakšno vreme user posted image skos dež, user posted image pa tečen...jaz pa tudi user posted image
Kaj ve počnete v tem vremenu? Še dobro, da je vsaj dopoldne lepo vreme.
Mal klikam za prostimi delovnimi mesti, pa je čista tema...

clock-img

12.06.2012, 06:10

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Hojla dolenjke! Kje ste?Tale tema kar noče zaživet.....skratka jaz komaj čakam,da se začne poletje,pravo poletje ,ne pa samo ta dež pa mraz.....brrr

user posted image

clock-img

12.06.2012, 10:12

clock-img

Evita78

pencil-img

77

Dan,

tud meni že preseda ta dež...včeraj mi je končno uspelo malo češenj pobrat-vsakič ko sem se namenila, je začel padat dež... včeraj sem šla po tamalga v vrtec in sem bla na razdalji 50m mokra do kolen, ko sva pa ven stopila, pa sonce-čist aprilsko vreme... user posted image

clock-img

18.06.2012, 21:18

clock-img

aiya

pencil-img

16

Evo, začelo se je vroooooče poletje, zdaj bomo pa jamrale, da je prevroče user posted image
Kakšni so kaj plani za dopust? Mi gremo že čez 3 tedne. Jeeey user posted image
A odločbe za vrtec ste že vse dobile?

clock-img

19.06.2012, 10:25

clock-img

Evita78

pencil-img

77

Jep, vročina je prišla...bo treba sence iskat, pa kakšno ledeno kavico zraven srkat...user posted image

dopust-mi smo želeli ta vikend na krajši oddih, ker je pač pon. praznik, ampak je večinoma že vse rezervirano, ker se pač začenjajo počitnice. Se bomo morali zadovoljit s kakšnimi toplicami...najbrž bomo šli v dolenjske, ker je fino za otroke...
Mamo pa namen it na "glavni" dopust šele septembra, tako da bo treba še malo počakat. Bomo pa šli v istro, najverjetneje Poreč...

vrtec-smo dobili zavrnjeno, ampak ga itak potrebujemo šele marca drugo leto. Sem pač oddala vlogo, da smo na čakalni listi... Pa tudi potem ziher ne bomo dobili, ker je praktično nemogoče dobiti sredi leta, tako da bomo ponucali babice in dedke do septembra, potem pa upam, da bomo dobili...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem