writing-img

Doprsni solarij

clock-img

06.04.2009, 12:48

clock-img

M1987

pencil-img

656

Čao, sem user posted image v 22. tednu in iščem kje v Lj bi imeli doprsni solarij, ker ne bi rada, da je z user posted image  kaj narobe. Malo barve bi potrebovala za roke in dekolte ter obraz, ker se konec meseca poročim. Porjavitvene kreme in podobno odpade - sem preizkusila in je grozno!!! Ali katera ve kje imajo ta doprsni solarij? LP

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

06.04.2009, 12:52

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pejd vsak dan na sprehod, se vsedi na klopco in nastavi roke in obraz soncu. Boš naredila več haska za svoje in otrokovo zdravje, kot v zaprtem solariju

clock-img

06.04.2009, 13:11

clock-img

Anonimen

V kozmetičnem salonu Metropolis v Kamniku imajo to špric barvo. Lani sem bila v isti situaciji kot ti - noseča in pred poroko, pa sem se šla tja pošpricat pa je blo user posted image

clock-img

06.04.2009, 13:14

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Ja, tudi jaz priporočam Metropolis, Kamnik in to špric barvouser posted image

clock-img

06.04.2009, 14:05

clock-img

benika

pencil-img

7793

Samo da ne boš potem kot Ross v prijateljih, ki si je to barbo 8x našprical v faco, ker se je pozabil obrnituser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2009, 18:33

clock-img

M1987

pencil-img

656

Ha, ha, ha user posted image  Upam da ne user posted image  A si potem kaj flekast? Koliko prej pa je potrebno iti? user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

07.04.2009, 20:01

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Si enkrat že spraševala na drugi temi a ne, če se dobro spomnim? No, drugače ti pa še enkrat tukaj povem, da v lj. to dela Panter v Šiški. Pa mislim, da upoštevaj izkušnje in mnenja tistih, ki zadevo poznajo, saj si menda potem res flekast. Ali pa raje kar poklič in vprašaj, kako je s tem. Pa kolk časa drži. Po mojem se s takimi zadevami med nosečnostjo ne ukvarja prav veliko žensk.

clock-img

07.04.2009, 20:06

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mene pa zanima, če kdo to v Sežani dela? Hvala za odgovore.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem