cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dr.Reš - nuhalna

clock-img

13.07.2005, 09:27

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Živjo punce!

V začetku avgusta me pri dr.Reš čaka nuhalna svetlina. Zdaj pa se mi pojavlja nekaj vprašanj. Tu na RR-ju sme brala da je pri nekaterig G. tako da so zelo redkobesedni, spet drugi pa zelo veliko povejo. Zanima me kako je to pri dr. Reš? Ali moram biti zelo podučena o sami nuhalni svetlini preden se odpravim tja, ali mi bo vse sam razložil, ne da bi rabla vse spraševat. Kakšen je pa kaj odnos do :nosecka: in :love:? Ja vem kup vprašanj. Mi lahko pomagate?

Tinkatonka

clock-img

13.07.2005, 09:54

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Jaz sem bila v Domžalah pri dr. Strah. Je ful fajna. Tak z navdušenjem razlaga in pove vse kar vprašaš!

clock-img

13.07.2005, 09:56

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Jaz sem bila pri dr. Reševi na nuhalni in je ženska ful prijazna. Vse nama je pokazala in razložila, pa prosila sem jo, če bi mi lahko dala slikce na disketo, in mi jih je potem poslala po mailu (še boljš, ker disketa lahko crkne še preden jo prineseš domov) :bravo: :bravo: :bravo:

Jaz sem bila z njo zelo zadovoljna.

Lp,
:rozica: :rozica: :rozica:

clock-img

13.07.2005, 10:00

clock-img

neni

pencil-img

577

Punce!
Obstajata dr. Reš in dr. Reševa (njegova hčerka)
Zdej se pa zmente, kdo gre kam...
:)-
lp Neni

clock-img

13.07.2005, 10:02

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Živjo!

Jaz sem klicala in me je naročila pri dr.Reš. Teta pri telefonu je govorila o ženskem spolu, tko da mislim da je potem to njegova hčerka. Pregled imam pa v Dravljah!

clock-img

13.07.2005, 10:10

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Sej obadva delata v Dravljah, ampak mislim da ima nuhalne samo ona...

Lp
:rozica: :rozica: :rozica:

clock-img

13.07.2005, 10:12

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Anitgona hvala za opis tvoje izkušnje z dr.Reševo. :rozica:

Zdaj se pa še 10× bolj veselim tega pregleda.

Oh ja..le kdaj bo tu avgust ;)

clock-img

13.07.2005, 11:25

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Dr. Res (on) se ukvarja samo z neplodnostjo. Hcerka je pa res prijazna in prav nic redkobesedna, vesela vsakega vpr., slikice poslje po mailu, v glavnem vse je fuul na nivoju (kot v celi ordinaciji v Dravljah).
P.s. Moja gin. je tam (dr. Babnik). Lani se imela nuhalno v januarju, se ena pa se mi obeta konec avgusta:bravo:!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem