writing-img

Dr.Strah- nuhalna- napoved spola

clock-img

24.04.2009, 18:47

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Koliko vas je takih, kjer je Dr. Strah že na nuhalni prav ugotovila spol? Me zanima, ker lahko da vsem reče, da misli, da bo punčka..če je pa pol fantek, se pa kao itak ni videlo, ker je bilo skrito. user posted image

clock-img

24.04.2009, 18:49

clock-img

nynna

pencil-img

576

Meni je uganila. Je pa rekla, da je skoraj 100% ker naj bi se res lepo videlo.

clock-img

24.04.2009, 19:20

clock-img

Anonimen

Meni je sicer rekla, da se bl nagiba k enem spolu in je prov povedala. Sm pa brala na netu in G ne gvidijo dejansko spolovila, ker se v tem času še ne razvije, pač pa gledajo kot med trtico in sečnico. Tako nekako sem razumela.

clock-img

24.04.2009, 20:02

clock-img

abi

pencil-img

755

Pri meni  pri obeh user posted image  ni upala določiti spola. Smo pač čakali na morfologijo.

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

24.04.2009, 20:13

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

pravilno napovedala punčko

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

24.04.2009, 21:34

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

rekla je da je punčka in je tudi bla

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

24.04.2009, 21:48

clock-img

mancag

pencil-img

131

Pri nuhalni se še ni videlo.
Upam, ko bom imela morfologijo, da bom že izvedela kaj bo.

LP!user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 21:53

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

pravilno napovedala fantka

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

24.04.2009, 22:42

clock-img

Anonimen

Mene je pa zmedla.
Sem pri svoji ginekologinji že videla lulčka, a mi ni hotela potrditi, ker je rekla, da bi bila lahko popkovina...
Ko sem imela pregled v Domžalah za nuhalno svetlino, sem seveda vprašala, če se vidi, da je fantek in mi je rekla, da je po njenem punčka, ker ima sečnico tako speljano,... sem bila potem zmedena, ker sem se že veselila drugega fanta.

Potem pa sem začela premišljevati, da imeti punčko niti ne bi bilo tako slabo,...
A se je pri ginekologinji na ultrazvoku kasneje zopet prikazal lulček!

Tako da priporočam: dokler ni na ultrazvoku 100%, se ne obremenjuj s spolom.
Mene, upam, da ne bo več presenetilo, ker sem lulčka videla na 3D - upam, da ni dvospolnikuser posted image .user posted image

clock-img

24.04.2009, 23:59

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Nama je obakrat napovedala fantka. V prvo je rekla, da je 100% in res imamo fantka. Sedaj v drugo, je rekla da ni čisto sigurna, ampak da se nagiba k fantku... vsi pregledi tudi kažejo na fantka, sedaj odštevamo dneve in čakamo na našega drugega lulčka user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

clock-img

25.04.2009, 08:57

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

meni je sicer pravilno napovedala da bo user posted image ,svakinji moji je pa do zadnjega dneva govorila da bo fantek(da je 100%na),rodila je pa punčko

clock-img

25.04.2009, 10:24

clock-img

Chebellca

pencil-img

333

Na nuhalni mi je napovedala user posted image , sedaj na 3d pa to potrdila!

clock-img

25.04.2009, 13:42

clock-img

Anonimen

Še jaz meni je dr.Strahova na NS napovedala pravilno in res, dobili smo dvojčiciuser posted image

clock-img

27.04.2009, 18:04

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Hvala vsem,

čeprav vem da podatki niso statistično pomembni user posted image , vas je tu vseeno veliko takih, kjer je uganila pravilno..tako da si mislim, da je tudi pri nas (čeprav mi je itak občutek že vseskozi govoril o spolu..le premalo se zanašam nanj..)

clock-img

28.04.2009, 20:30

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

sm si dans vzela čas da izsledim dr strahovo ker je zdej privat, aneuser posted image in sm se naročila preko e-maila in tam vpisala dolžino nosečnosti in cikla. a veš, a te to pol pokličejo al mail pošljejo za točn termin? na telefon jih nism uspela dobit.... hvala za odgovor

clock-img

28.04.2009, 21:04

clock-img

Tinshna

pencil-img

34

No jst sem bla danes pri Dr. Pušenjaku, mi je z 90% verjetnostjo zagotovil da bo deklica.....ampak 90% še vedno ni 100%

A mogoče katera kej bolj natančno ve o teh rezultatih NS..... moj je bil 1:5500, pri svakinji je bilo več, je pa res da je bila takrat 4 leta mlajša od mene....če se ne motim je to povezano tudi z leti!!

clock-img

28.04.2009, 21:14

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

čebelca, ne bi ti znala odgovorit, ker sem jo jaz kar poklicala in smo se takrat dogovorile za datum..sem jo pa morala večkrat poklicat, da sem jo dobila, ja..

Pomoje te bodo poklicali..

clock-img

28.04.2009, 23:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem