writing-img

Dr. Irena Virant??

clock-img

25.01.2005, 13:54

clock-img

Šoni

pencil-img

199

Punce potrebujem vašo pomoč,

ali katera mogoče pozna ali pa obiskuje ginekologinjo dr. Ireno Virant:zmeden:?? Mislim da dela v kranjski porodnišnici, nisem pa sigurna:zmeden::zmeden:.. Zelo bi vam bila hvaležna za njen telefon če ga katera ima, sem že čekirala po netu, pa nič ne najdem:((:((.

Najlepša hvala in vsem želim en res lep dan.

Šoni :kuza:

clock-img

25.01.2005, 14:11

clock-img

dory

pencil-img

8852

Za njo sem slisala pozitivne kritike in tudi ko je mela mene na otroski po porodu se mi je zdela ful ok...najbols da poklices v porodnisnico in vprasas :)

clock-img

25.01.2005, 16:35

clock-img

speli

pencil-img

164

Glede Ga. Virant nimam ene slabe besede, mojo prijateljico je krasno obravnavala skozi celo nosečnost, ji naredila exstra ultrazvoke itd...res v tem trenutku je ena boljših ginekologinj v kranju, vendar te morm žal razočarati, da glede na to, da je samo enkrat na teden v kranju ob sredah (drugače je v Lj.) je čisto zasedena..razen če seveda nimaš vez...pa uspešen lov):

clock-img

25.01.2005, 18:19

clock-img

Šoni

pencil-img

199

Obema se najlepse zahvaljujem, bom vseeno poskusila poklicat.. Nisem pa vedela da je samo ob sredah v Kranju..

Lp,
Šoni :kuza:

clock-img

26.01.2005, 06:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi smo jo imeli na vizitah skoraj vsak dan :zmeden:

clock-img

28.01.2005, 20:41

clock-img

speli

pencil-img

164

no samo za razložitev, teta ma posvetovalnico samo ob sredah, ter ambulanto, je pa verjetno večkrat dežurna v porodnišnici...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem