writing-img

Dr. Jeričevič

clock-img

13.12.2006, 18:44

clock-img

florita

pencil-img

331

Punce živjo!

Evo mene, danes je dan ko bi mogla dobit tegauser posted image  pa ni ne user posted image  in ne user posted image . Temperatura je bila zjutri še vedno 36,6 tko da ne vem. user posted image Špikajo me jaqjčniki na vsake toliko časa, tako da ne vem kaj se dogaja v telesu. Upam na najbolje, a nisem čist optimistična. Zanima me ali je kateri pokazal BC +, šele kasneje 5-6 dan zamude, ali je vsem pokazal na dan, ko bi mogle dobit. Zanima me tudi to če ima katera ginekolog v Ljubljani gin. Jeričeviča v Bežigrajsekm dvoru in kakšne se vam zdi? Je uredu? user posted image

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

clock-img

13.12.2006, 23:16

clock-img

pot

pencil-img

1487

Sicer ni moj G, ga je pa tukaj ena lepo pohvalila: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1116830&mpage=2&key=jeri%E8evi%E8&#1154702
Za M ti pa ne znam svetovat. Če šele en dan zamuja... Bo že prišla. Nekaterim zamuja tudi po pol leta. Meni je najdlje zamujala 3 mesece. Pa tudi user posted image ni bilo. Možno, je da si imela kasneje ovulacijo, da ti nagajajo hormoni... toliko možnih vzrokov je, da res ne bi mogla vedet.
Tudi zase ne vem povedat zakaj pride enkrat na 31, enkrat na 45, spet drugič na 60 in tretjič na 90 dni. user posted image

clock-img

14.12.2006, 20:27

clock-img

petka

pencil-img

503

Mnenja o zdravnikih so zelo različna, odnosi do pacientov pa tudi. Načeloma so vsi zdravniki (beri ginekologi) v redi, dokler je vse v redu.

Žal so moje in izkušnje prijateljice zelo slabe. Sicer je zelo prijazen, kar pa se tiče strokovnosti je v ospredju pobiranje denarja. Žal. Ne bom kritizirala javno, ampak mi smo zamenjali ginekologa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem