writing-img

Dr. Strah

clock-img

02.09.2005, 14:26

clock-img

nežka

pencil-img

289

Punce, živio!
Pred nosečnostjo bi rada zamenjala ginekologinjo pa me zanima vaše mnenje o Dr. Strah, ki ima ordinacijo v ZD Domžale. Pravijo, da je prijazna, kaj pa strokovnost?
Hvala!

clock-img

02.09.2005, 14:45

clock-img

maks

pencil-img

206

Jaz sem imela pri njej nuhalno in sem bila zelo zadovoljna. Vzela si je čas, lahko sem jo karkoli vprašala; skratka je bila zelo uredu.

clock-img

02.09.2005, 15:30

clock-img

Anonimen

za dr. Strahovo
Je ena najboljših G kar sem jih uspela vidit/slišat in obiskat.
Me je imela celo nosečnost in tudi zdaj po porodu...super ženska, super zdravnica...profesionalna in korektna...ko boš njena nosečnica bo zate poskrbela več kot maksimalno

Evo, še njena stran...sicer baje še ni čisto dodelana

http://www.moja-ginekologinja.com/

clock-img

02.09.2005, 18:55

clock-img

lina24

pencil-img

64

Jaz sem bila v ponedeljek prvič pri njej. Prvi vtis je o.k. Je prijazna in všeč mi je to, da se nisem počutila kot na tekočem traku. Torej na način: sleci se, usedi se, obleci se. Tega hvala bogu ni, ker mi je namenila dovolj časa za moja vprašanja in strahove.

clock-img

05.09.2005, 08:17

clock-img

emaa

pencil-img

7450

je moja G že 9 let, pa sem zadovoljna z njo.

clock-img

05.09.2005, 10:25

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

ojla,
tudi jaz sem zelo zadovoljna z njo. Je zelo podkovana, si vzame čas za pogovor in nasvete in je tudi zelo nežna pri pregledih...Pa zelo je prijazna. Boš zelo zadovoljna!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem