writing-img

Drage mamice!

clock-img

09.03.2011, 10:58

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Že dolgo iščem posteljo za našo dvo-letno navihanko...ker to ki jo ima sedaj mi nikakor ne ustreza....iščem takšno nizko,za fantke jih je kar nekaj na izbiro,kot so model avtomobila...všeč so mi,ker so ti modeli zelo nizki in je vzmetnica praktično tudi malo nižje...okrog pa stranice malo višje...kot pravim so pa takšni modeli samo avtomobilčki raznorazni...kakšne druge pa nisem našla...res nikjeruser posted image ...če katera ve za kej podobnega bi lepo prosila za nasvet....bi jo pa kupila če se da,delat je nebi dala...še upam,da obstaja kje v trgoviniuser posted image

clock-img

09.03.2011, 11:38

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mism da imaš tako v ikei..ima stranice mislim pa da je tud nižja kokr "naše"

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

09.03.2011, 15:03

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

V Ikei imaš veliko izbire. Poglej LINK

clock-img

09.03.2011, 15:28

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Hvala za nasvet...vendar sem že tudi po Ikeini strani vse prebskala....v mislih sem imela nekaj takega kot je tale na spodnjem linku,le da bi bila tudi kej v smeri za punčke........
http://soncek.si/inc/image/type;item;size;150;name;$$A_5848BA1E_postelja$20ferari.jpg

clock-img

09.03.2011, 18:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.03.2011, 18:08

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

mi smo jima pri 2 letih kupili kar široko posteljo znamke Princ, ker se lahko dopolnjuje potem tudi v mladinsko sobo. Enostavno se mi zdi bolj ekonomično.

Namesto višjih stranic, če te je strah, da bo padla s postelje, pa lahko kupiš kakšno zaščitno ograjico za posteljo (npr. Brevi),  ki se zahakla pod jogi.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

09.03.2011, 19:56

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

SURF v E.Leclerku sem jih lani videla, mislim da jih zdaj nmajo na zalogi, ziher pa bodo jih imeli počasi, ker se spomnim, da so jih imeli lani tud pred pomladjo. user posted image

Drugače pa kakšna Lesnina lahko tudi ima kaj podobnega. Si pogledala?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem