writing-img

Driska

clock-img

08.11.2006, 07:25

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Vleče se nam že od sobote ponoči,v nedeljo je tudi bruhal do danes zjutri je imel drisko, dones zjutri pa je spet bruhal seveda sam slino ker nič ne je ,sam hvala bigu pa veliko pije.To ga tudi rešuje .Zaj pa vprašanjeuser posted image  kaj naj mu dam da bi vstavili drisko? Sem klicala zdravnico pa je rekla nič hodit ker nima vročine.Kako ste ve ustavile drisko?
Star pa je 26 mesecev

clock-img

08.11.2006, 07:30

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Nam pomagajo borovnice,če se pa vleče pa linex kapsule-kupiš v lekarni brez recepta.

clock-img

08.11.2006, 13:29

clock-img

krauca

pencil-img

100

Nam so rekli, da driske ne moreš "pozdravit", da se neha, ko se virus/bakterija, ki jo povzroča sama ne izloči (z blatom). Po novem naj bi jedli vse, kar ti takrat paše. Pomembno je pa veliko pit - predvsem kake izotonične pijače (za nadomestitev izgubljenih mineralov in soli), pa jest banane (zaradi kalija menisezdi). Verjetno tud čokolada glih ne škodi user posted image (ker naj bi zapirala) Vsekakor pa če dalj časa traja (mislim, da več kot 2 dni) pa naj bi šli otroka pokazat zdravniku. Ker lahko ful hitro dehidrirajo.
Naš je mel salmonelo (tako izi varianto), pa je zgubu več kot 1kg & bil čist švoh, tko da so nas poslali na infuzijo na infekcijsko. Ker ni bruhal, ga tam niso zadržali. Se je pa nehalo šele tam nekje čez 1 teden. Je bil ful bogi.
Upam, da bo kmalu boljše.
LP
K.

clock-img

08.11.2006, 14:11

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

kupite isostar, je naj slane palčke. Preprečite izsušitev.
Pije naj v požirkih.

clock-img

08.11.2006, 19:40

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Pije naj Nelit 60 dobi se v lekarni, pa kak borovničev čaj.

clock-img

09.11.2006, 11:42

clock-img

dana

pencil-img

1395

Nam je za prvo silo (začelo se je v nedeljo) pomagal čaj iz posušenih borovnic, v ponedeljek sem pa v lekarni kupila linex kapsule.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem