writing-img

Driska in neješčnost

clock-img

17.09.2004, 13:10

clock-img

malika

pencil-img

3199

Tako, vročina je šla zobka še vedno nimamo, ampak zdaj je dobil drisko in ima zelo slab apetit. Pa še neke drobne spuščajčke sem videla po trebuščku in obrazku.
Kaj se že da pri driski? Mislim da oksidirana jabolka:zmeden: . Še kaj drugega?
Bi morala k pediatru? S atijem sva se zmenila, da počakava kak dan, potem pa greva, če ne bo bolje. kaj menite?

Lp

clock-img

17.09.2004, 16:36

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Čaj iz posušenih borovničk je tudi vredu. Ko je Lanej imel 4 dni drisko nama je pediater rekel, naj mu dam četrt kapsule Linexa dva krat dnevno, pa veliko tekočine naj spije. Nama je pomagalo. Drugače pa je proti dehidraciji tudi Nelit 60 prašek. Upam da vama ne bo treba uporabit kemije, pa da bodo jabolka in borovničke nardile svoje. Laneja zapira tudi korenček.

Upam da bo čimprej tudi ta nadloga šla daleč vstran od Vita.

Lp R&L

clock-img

17.09.2004, 19:51

clock-img

Anonimen

Ciao!mi smo pred kratkim imeli isti problem.Malemu smo dajali postano banano,postana jabolka pržganko riž na vodi,borovničev čaj,sladkan z glukozo.Tako smo ga hranili en teden,počasi se je driska nehala.Želim vam hitro okrevanje.Neva:duda::duda::duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem