writing-img

Driska pri 15 mesečniku

clock-img

14.10.2006, 14:16

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kako se lotite zdravljenja driske,kaj jim dajete,.?Banane ne je,ker je nima rad,potem sem mu jo zmiksala s keksom in je pojedel nekaj malega,prežganke je pojedel dve žlički na silo,borovnice sem skuhala,pa jih noče pit,a jih naj sladkam?Dala sem mu še en linex.Kaj še mu naj dam?Po kolkem času naj grem k zdravniku??

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

14.10.2006, 14:28

clock-img

karmina

pencil-img

12

Jaz sem dala Nataliji (15 mesecev in pol) sladek borovnični čaj, same borovnice pa sem malo pretlačila in jih zmešala skupaj z riževo kašico pripravljene s prekuhano vodo. Pazi sveže borovnice delujejo rahlo odvajalno. Zelo pomaga tudi kuhan krompir(ker vsebuje škrob) lahko še korenje vmes in pretlačeno ne miksano. Jaz sem ji dajala 2x dnevno. Seveda pomaga tudi banana in ribano jabolko postano da je že črno. Upam da ti bo nekako uspelo. Seveda pa to ne učinkuje takoj. Pri nas je trajalo dva, tri dni. Lahko tudi več. K zdravniku pa nisva šli ker ni imela nič vročine.

Tudi pri nas pričakujemo drugega v maju.

clock-img

14.10.2006, 14:32

clock-img

Ocenia

pencil-img

103

Skuhaj čaj iz suhih borovnic (kupiš jih lahko tudi v lekarni), daj mu čaj, potem pa pretlači borovnice in naj poskuša te pojesti. Defenitivno zaprejo borovnice same bolj kot čaj. Če mu okus ne bo všeč, jih malo sladkaj.
Če ima dirsko dlje kot en dan, pogosto, in ga spremlja vročina, pokliči dežurnega zdravnika. Veliko naj pije.
Lp

clock-img

14.10.2006, 15:35

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Sladkaš lahko samo s saharinom ali natrenom-navaden sladkor še bolj prežene!

clock-img

14.10.2006, 18:04

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš tudi ni hotel piti borovničevega čaja (saj ni čudno, če pa itak nikoli noče ničesar piti), z veseljem pa je pozobal kar suhe borovničke same. In je pomagalo.

clock-img

14.10.2006, 18:07

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, nam je tudi pomagal čaj iz suhih borovnic. Ali pa mu naribaj jabolko, pa pusti, da bo malo "zarjavel". Sicer pa morda kakšen prepečenec ali pa suhe piškote mu daj, grisine.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

14.10.2006, 19:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.10.2006, 20:32

clock-img

Anonimen

Grisini.
Banana.
Suhe borovnice.
Toast.

Pa veliko veliko veliko piti. Res. Daj mu šipkov čaj sladkan in malo soli notri. Ali pa Nelit. Da ne bo dehidriral. Ker to se je našemu naredilo in je smrdel po acetonu, da so mene skoraj odpeljali na Urgenco user posted image
Linex mu lahko daš 1 na dan. Rajši mu daj po pol pol...jasno samo prašek, brez kapsule.

K zdravniku moraš takrat, ko se v enem dnevu več kot 6x podriska. Sicer jaz nisem šla, ker je bil vikend. Ampak fora je edino v tem, da ti otrok ne dehidrira.
No, pa če ti bo še bruhal, potem pa le k zdravniku.

Držim pesti, da čimprej mine.  

clock-img

14.10.2006, 20:52

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nam borovničev čaj samo "delno" pomaga. Sicer ga pije potem skoz, vendar ima kljub temu še drisko. Navadno mu dodamo v čaj ali drugo tekočino Linex kapsule. Te pa potem "primejo" in zopet imamo "polpeto" pleniciuser posted image

clock-img

15.10.2006, 19:29

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Proti driski:

- borovničev čaj (suhe borovnice - lekarna)
- šipkov čaj (suhi plodovi šipka - lekarna)
- glukoza
- linex kapsule
- prepečenci
- bobi palčke
- naribano jabolko pusti da oksidira
- ...

Smo se z drisko srečali teden dni nazaj, tako da to so moji nasveti. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

15.10.2006, 19:42

clock-img

iva01

pencil-img

961

mislim da krompir, prepečenec prežganka,kuhano korenje več pa nevem sam pazi da spije veliko tekočine ker lahko dehidrira.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem